MADONNA - Sticky & Sweet Tour 9 augusti 2009!!!



Resan till Göteborg började med buss från Helsingborg klockan 11.40 och då åkte vi till Laholm, var framme där 12.35. Därefter blev det tåg från Laholm 12.45 mot Göteborg. Vi var framme i Göteborg 14.35. Där skulle vi hitta bussen som gick till Scandic Backadal som ligger lite utanför Centrum. Hittade till slut rätt buss och den avgick 14.52 och vi var framme på hotellet 15.10. Vi checkade in på hotellet. Dubbelrum med delade sängar.


Systern min hoppade genast in i duschen och när hon kom ut var det min tur. Vi gjorde oss klara och då passade vi på att fota oss själva. Detta blev resultatet:




Sen var dax för nästa jakt på buss som då skulle ta oss till Ullevi:s Lounge. Vi skulle vara där 17.30 och vi var där när klockan var 17.50 men vi blev ändå inte insläppta förrän kvart över så det lugnt. Väl inne bjöds det på välkomstdrink. Maten vi fick var:


*Havets sallad med scampi och blåmusslor
*Limelax med bönor i saffran och chili
*Skaldjurfyllda calamari
*Citron- och rosmarinstekt fläskytterfilé med örtolja
*Tapenadefylld kycklingfilé
*Antipasti: italienskt kallskuret, oliver och marinerade grönsaker
*Färskpotatis med mozzarella och soltorkad tomat
*Spenat- och ricottapaj med rostade pinjekärnor
*Pica de Gallo med basilika och rostade grönsaker
*Parmesangratinerad fänkol
*Rustikt italienskt lantbröd med olivoljor och pesto
*Frukt och dessertbiffé


Jag kan säga att jag blev ganska mätt och på allt detta råkade jag "skjuta" iväg en botten på en dessert som var hård och detta var ganska pinsamt men vi som satt vid bordet hade ganska kul åt detta iallafall.


Efter all mat var det dax för mig att gå ut och röka, syrran följde med men hon stannade innanför dörrarna och pratade med dom trevliga vakterna. Jag fotade då hur det såg ut med folk utanför Ullevi.


Så här såg det ut utanför Ullevi.

När jag rökt klart gick vi och letade reda på våra platser. Hade sittplatser med tak och det var ju bra eftersom det öste ner.


Så här såg det ut inne på Ullevi.


Madonna började spela kvart i tio tror jag och jag säger bara en sak! KÖP BILJETTER TILL NÄSTA KONSERT!!! NI KOMMER INTE ÅNGRA ER. Jösses vilken upplevelse det var. Hade "gåshud" nästan genom hela konserten.


Efter konserten var det dax för att hitta till Efterfesten och väl framme där fick vi drinkbiljetter. Vi var inte där så länge utan vi letade reda på en taxi som körde oss tillbaka till hotellet eftersom bussarna hade slutat gå vid den tiden. Taxi-chauffören var hur trevlig som helst, han fråga var vi var ifrån och då sa vi ju Helsingborg. Han sa då sundetspärla och att vi var två av pärlorna. :P Vi var framme på hotellet vid 01.25 ca.



Morgonen därpå vaknade vi vid 08.30 och då begav vi oss till frukosten på hotellet. Hotellfrukost är det bästa som finns i frukostväg. Det va en himla tur att vi gick så tidigt dit för när vi hade ätit upp och var klar så kom det en massa folk som bildade kö.


Klockan 10.50 checkade vi ut från hotellet. 11.20 tog vi bussen in till Centralen och 12.40 tog vi tåget till Laholm, sen blev det buss därifrån igen och hem.


Detta var en resa jag sent kommer glömma. Kommer nog att längta tills jag får uppleva en konsert som denna igen.

Kram Angelica

???????????????????

Hur vet man att man mår bra??? Kanske en dum fråga men om man känner sig likadant under en längre tid kanske man glömmer bort hur det ska kännas på "riktigt". Jag har inte kommit på hur man ska känna sig för att det ska kännas "perfekt". Jag borde nog ta reda på detta. Eller vad säger ni??



Nu tycker ni nog att jag är skum men sån är jag. (Ni som känner mig)

Har inte orkat, haft lust eller velat skriva på ett tag och nu när jag väl ville så kom jag inte på nåt. Det står helt still i huvudet på mig känns det som, har gjorde det ett bra tag nu och detta skrämmer mig lite för som sagt, kan inte sätta fingret på vad det är som inte stämmer.



Är iallafall ledig imorron, ska till banken, för NÅGON har bytt kod till mitt kontokort och jag fattar fan inte hur detta har gått till så det ska bli himla kul att höra vad banken har att säga om detta.


Ska träffa syster en runda också, känns bra. Har inte sett henne nu på ett tag plus att vi ska ju åka på söndag till Göteborg på söndag så vi ska planera lite hur vi ska göra med tiden osv...



Nu ska jag fälla några tårar för killen på Extreme home makeover! Ha det fint.. //Angelica

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0