26 februari 2010

Hejsan idag!!!

Idag är det fredag. Det har varit en helt underbar/konstig dag men det är så det ska va.

Jag försov mig lite i morse så Steve fick köra mig men det gjorde ändå inget för han skulle ändå iväg att jobba...

Jag var hemma vid fyra tiden tror jag, ganska slut var jag då men nu när jag vilat lite så känner jag mig okej igen.


Veckan har bestått av att sy och fixa med gardinerna som kom i måndags. Det har gått fint, har fått sytt klart gardinerna till vardagsrummet och köket så nu återstår bara dom till sovrummet men det får ta sin tid. Det tar på krafterna att sitta vid en symaskin.
Steve har jobbat i Kalmar denna veckan så jag har fått sova själv. :(

Just nu sitter jag hemma hos Evve och vi tittar på Let´s Dance med lite gotte, som tex. chips, baconsnacks och vitlöksdippa och coca cola!! :D
Jag känner bara för att ta det lugnt resten av kvällen för imorron är det en himla massa som ska fixas, det ska städas, bakas, dukas och förhoppningsvis tvättas om jag lyckas få en tvättid. Allt detta är för att Steve ska ha kalas på söndag för min älskling har ju fyllt år o det blir ett litet försenat kalas men men...

Jag skulle så gärna vilja skriva lite till men jag vill inte avslöja min lilla hemlighet riktigt än så ni får hålla er!!! :P

Nu ska jag fortsätta ha bedmus med Evve. Ha det fint alla o hoppas att ni får en trevlig helg!!

Kramizz

Söndag!!!

Sitter just nu och kollar på Blåsningen medans Steve "vilar" bredvid mig i soffan inför filmen klockan nio. Vet inte hur det är men jag visste inte att man snarkar när man vilar men men... Alla ser vi ju olika på saker. :D

Har inte gjort så mycket idag mer än att jag har legat på soffan och kollat på en massa repriser på tv, spelat uno på facebook och varit på Coop en snabb runda.

Imorron blir det att hämta ut paket på posten, det som skulle kommit i fredags sen vet jag inte riktigt vad som händer. Steve ska köra till Kalmar för att jobba hela veckan så det blir att sova ensam igen. :(
Sen ska jag försöka ge mig på att baka bullar till nästa helg, ska bli spännande och se hur det går. :P

Idag har Steve lagat maten, det blev köttfärssås med makaroner och det var himla gott och väldigt mättande så nu är man lite seg i kroppen.

Nästa vecka ska jag även simma igen men har inte bestämt vilken av dagarna, får se hur det blir.

Hoppas att alla har haft en trevlig helg. Kramis

20 februari 2010 Del 2

Sitter ute i garaget och dricker en Hustler, har precis städat klart ovanvåningen av allt skit så som pizza-rester, ölburkar och massa damm o kartonger.

Har även fått däcken pumpade på bilen så nu ska det inte dra så mycket när jag kör mer..
Jag funderar på att köra hem och kolla på nån film eller bara vara hemma och njuta på nåt lustigt sätt.

Jag har inte heller kommit på vad vi ska äta till middag idag och jag börjar bli ganska hungrig. Är så trött på att försöka komma på saker att laga till middag när det hela tiden känns som att man äter samma maträtter hela tiden.

När jag kom ut hit till garaget var här lite värme men nu börjar den avta så jag småfryser lite och det är inte meningen att man ska frysa när man har jacka på sig.

Får fråga Steve vad han hade tänk hitta på ikväll eller om vi ska hitta på nåt ikväll.

Ha det superfint alla. Kram JAG <3

20 februari 2010 lördag!!

Idag är det lördag.
Har inget att hitta på idag, som vanligt. Men jag ska iallafall köra ut till Steves garage sen och kolla läget där så det kommer ju fördriva lite tid under dagen.
För övrigt har jag ingen aning om vad som händer.
Skulle ju ha gjort en de saker denna helgen men allt sabbades ju igår då jag inte fick mitt expresspaket på posten som lovat men men. Har ju lite tid nästa vecka men frågan är om maskinen jag behöver till det är användbar då eller om jag måste vänta till mars för att få det gjort.

Något som känns possitivt just nu är att alla snö på vår balkong har nästan smällt bort och det är bra. Plus att det fortfarande är plusgrader ute och att snön på vägarna fortfarande smälten. Fast att dom sagt att det ska snöa hela helgen så hinner det också smälta bort en del.

Ikväll är det ju melodifestival igen, undrar om jag kommer titta och om det i så fall kommer vara några bra bidrag eftersom förra vecka var det rent ut sagt skitdåliga låtar enligt min smak.
Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken ikväll.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen göra vid mig för att köra ut till Steve!
Ha det fint alla och hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag.
//Angelica

Booring...

Är så himla uttråkad idag. Har ingenting att göra, inget på tv och älsklingen är inte hemma. :(

Jag kan inte köra nånstans för jag vet inte vart jag ska köra.. Jag kan inte komma på nåt att göra heller och det är ganska irriterande men men...

Har försökt fördriva tid med uno på facebook men vad ska jag fördriva tiden med?? Vad händer sen då???

Aja, ni fattar vad jag menar...

5 februari 2010

Idag har det varit en hel del att göra på jobbet men allt har funkat bra och jag var hemma vid tio över fyra.. Hoppade snabbt in i duschen... Gjorde mig klar för att bege mig hem till Svärmor och Co. Körde inom garaget på vägen dit för att hälsa lite på Steve. Han skulle svetsa en massa idag..

Hemma hos Svärmor och Co var det trevligt som bara den, som vanligt... Drack en massa kaffe, spelade 3 rundor UNO och jag förlorade 2 av dom men men, sånt man får ta..
Evve o Anki lagade god kladdkaka som vi åt tillsammans med en bit glass. Supergott..

Vi har skrattat så mycket att jag har en känsla av att jag kommer ha träningsvärk i magen imorron men då vet jag iallafall varför och det känns hur bra som helst..

Imorron väntas jobb, en del att göra då också men det ska nog gå fint, ligger just nu i sängen och ska alldeles strax lägga mig. Steve är inte hemma än så vi lär inte ses i vaket tillstånd förrän imorron eftermiddag...

Kramar i massor till er alla.

 

Tjenare

Hejsan. ligger just nu i min säng och väntar på att Steve ska komma och klia mig lite på ryggen. :D Har varit ledig idag och det Var kanske tur för jag har legat med migrän hela dagen och det här inte alls varit kul. Ikväll har Ola och Anne varit här och ätit tacos med oss. Det Var trevligt och ganska kul att lyssna på när Steve pratar engelska och knappt jag fatta vad han sa men han försökte iallafall. Jag pratade inte så mycket men Anne ska ju vara här ett tag så jag hinner nog prata med henne iallafall. Hon kanske hinner lära sig masarna svenska också. :) Imorron ska jag jobba igen och det ska bli kul och efter jobbet ska jag köra hem till svärmor och Co och spela uno och kamske lite plump också. Godnatt på er!

Tjingeling!!!

Hej!

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Kanske för att jag tappat intresset lite och när jag väl kommer på nåt att skriva så försvinner allt helt plötsligt och då känns det inte kul längre.

Nu är det den 2a februari. Det är snö som fan, (ursäkta mitt språk) och det är inte alls kul med denna snö längre.. Det räcker nu, tycker jag.

Igår efter jobbet körde jag hem till Svärmor, Evve och Pelle och där fick man god mat, spagetti med köttfärssås. Pelle ville inte vara med oss andra när vi skulle spela Uno och Plump... Körde hem vid elva tiden.

Idag har jag varit ledig, körde hem till Svärmor o Evve vid halv två tiden, då fick man även goda filmjölkspannkakor. Fast att jag redan hade ätit så gick det ner några stycken. :D

Efter att vi ätit spelade vi två runder Uno och en runda Plump. Det gick inte så bra för mig idag men det kan jag säkert ta igen en annan dag. :D
För er som vet så är det ju ett himla väder ute så när jag skulle köra hem fick jag vara försiktig för det låg massa drivsnö längs vägen och det tog sin lilla tid att komma hem men hemma är jag iallafall.
Nu är det bara Steve som ska komma hem också så att jag slipper oroa mig för att han ska köra av vägen eller nåt på vägen hem.

Jag funderar även på att skaffa en annan blogg eller en egen hemsida men jag suger fortfarande på den karamellen. Har inte riktigt bestämt mig än men när jag bestämt mig så märker ni ju om det blev nåt av det eller inte...

Nu ska jag göra varm oboy och vänta på att finalen av Paradise Hotell ska börja!
Ha det superbra alla.
Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0