Sista dagen på denna månaden!!!

Idag är det sista dagen på november månad och imorron är det redan 1a december... Det senaste halvåret har bara sprungit iväg och jag kan inte sätta fingret på vad man har gjort under den tiden. Känns konstigt på nåt sätt.

I lördags jobbade jag en snabb runda sen åkte jag och Steve till "svärfar" för att gratta honom på hans födelsedag, där fick vi kaka o kaffe sen var vi tvungna att köra till min systerdotter som också fyllde år i lördags. Hon fyllde hela 14 år. På kalaset träffade jag även mormor, det var ett år sen sist jag träffade henne för hon var inte med på förra kalaset.
Det tog lång tid att köra hem eftersom det regna hela vägen hem och inte lite heller...

Igår var Steve i garaget och satte på vinterdäck på jobbebilen. Jag var bara hemma o slappade... När Steve kom hem kollade vi på film...

Idag åkte Steve till Stockholm, han ska jobba där denna veckan o han visste inte när han skulle komma hem men det märker vi ju.
Jag har bara varit hemma idag och kollat på en massa program på tv.

Nu ska jag kolla lite mer på tv innan det blir dax att lägga sig.... Ha det fint.. Kram JAG

 

Idag.....................

..........................är det fredag. Eller rättare sagt lördag men eftersom jag inte gått o lagt mig än så för mig är det fortfarande fredag.

Idag hr jag jobbat, det är ju 57:an imorron så vi har haft en del att göra plus att vi fick julpynta också och det var trevligt. När jag kom hem från jobbet bytte jag gardiner o satte upp ljusstakar i fönsterna sen la jag mig ner på soffan. Kollade på idol och bara tog det lugnt. Nu är det ju bara tre kvar och jag hoppas på min favorit ska vinna allt men vi får se hur det går för den nästan vecka för den personen är fortfarande kvar i tävlingen.

Imorron ska jag jobba, inte så länge men nån timme blir det nog iallafall, sen ska vi köra o lämna present till Steves pappa för han fyller år och efter det ska vi köra till min systerdotter i Broby och fira hennes födelsedag. Hon fyller hela 14 år redan och det känns som om hon log i min famn bara för ett litet tag sen och det innebär ju också att jag håller på att bli gammal. Får nog ta mig en funderare på vad jag ska göra åt mitt liv.

Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och sova för jag måste orka upp imorron också ju. Ha det bra folket. Kram JAG

24 november 2009

Idag är det exakt 1 månad kvar tills tomten kommer, om han kommer... Det sägs ju att han bara kommer till dom som varit snälla och den gränsen vet man ju aldrig vart han drar... Haha...

Idag har jag varit på jobbet och hämtat lönelappen. Ingen höjdare lön men det är bättre än inget... Nästa månad blir värre eftersom jag inte jobbat når alls denna månaden... Kommer nog inte jobba mer än 1 dag till heller så det känns lite ruttet...

Vi har även varit hos Kim en snabb runda för att hämta en sak sen körde Steve till garaget för att fixa med vinterdäck.. Jag har suttit i soffan och kollat lite på tv..

Jag ska snart ta en låång varm skön dusch och efter det blir det nog att läsa i boken och dricka en kopp te innan man ska krypa ner i sängen igen.

Imorron ska man åka iväg med jobbet till Ullared. Vi ska åka vid 2 tiden på eftermiddagen så vi hinner inte va där så länge men något hittar man nog.

Ha det superfint alla.

Kram JAG

Back in game...

Hello

Idag är det måndag. Har inte aning om vad jag ska skriva om men kanske kommer det under tiden jag skriver...

Jag har idag varit på banken, satte in pengar och pratade lite om att skaffa ett konto till... Det var tydligen inte svårare än att man kunde göra det via internetbanken så det ska fixas snart.. Fick min faktura från Telenor idag och jag fick ringa dom för 4e månaden i rad eftersom dom verkar inte förstå att jag inte ska betala för den tjänsten som jag avbeställt för 4 månader sen och skulle det vara så att dom tar betalt för samma sak nästa månad ska jag göra något allvarligare än att bara ringa till dom... Som tur är har jag spelat in alla samtal till dom så jag kan bevisa en hel del...

Jag har även ringt och beställt tid hos läkaren för Steve.. Hoppas att han får hjälp nu...

Imorron ska jag ner till jobbet och hämta lönelappen och se hur mycket man tjänat denna månaden... Ska bli spännande..

Ikväll blir det att ta det lugnt, kanske kolla på nån film med Steve. Han skulle ha åkt till Stockholm imorron men det är fördröjt tills nästa vecka. Det är bra för min del för då slipper jag vara ensam men det kommer jag ju ändå bli nästa vecka...

Nu ska jag ta och läsa lite i min bok. Ha det fint alla. Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0