Uppdatering!!!

Det blev inte att jag åkte till Bella i tisdags. Jag sms:ade henne men hon svarade inte så jag körde hem till Ep istället och drack hos honom sen åkte jag med honom till Biltema och till ett annat ställe i Helsingborg där han skulle söka jobb. När vi kom tillbaka drack vi lite mer kaffe och pratade en massa.
 
Jag har börjat med ett litet projekt i form av ett konstverk som jag nu skaffat material till och jag hoppas att det blir som jag tänkt mig. Om jag lyckas kommer jag lägga upp bild på det senare.
 
 
I tisdags kväll var jag och Ep hemma hos Kim, där lagade vi spagetti & köttfärssås och kollade på tv. Det var hur trevligt som helst.


I onsdags var jag hemma hos Bella, vi drack en kopp kaffe sen åkte jag med henne till Rusta och Harald Nyborg sen körde vi hem till henne igen och då tittade vi på två filmer sen kom älsklingen dit och vi åt pizza och tittade på tv.


Igår var jag och älsklingen i Örkeljunga och hämtade lite bildelar sen körde vi till JULA och köpte bets till vår framtida sänggavel sen hämtade vi sänggaveln hos Svärmor och Pelle och körde sen ut till garaget där jag började slipa på sänggaveln och sånt. Jag kommer lägga upp bilder på den sen så att alla kan se hur bra det blir.

Igår när vi kom hem från garaget hade jag så ont i huvudet så jag tog en värktablett och la mig på soffan, somnade på två röda. Älsklingen hade väckt mig flera gånger och frågat om jag inte skulle gå in och lägga mig i sängen men jag kommer inte ihåg att jag ens pratat med honom men jag har iallafall sovit på soffan hela natten.


Imorse körde jag och älsklingen ut till garaget igen och jag fortsatte fixa med sänggaveln och vi var nog där i nån timmer sen körde vi hem igen, då kom Ep och lilla Hampus hit och hämtade mig, åkte till jobbet och hämtade min löne-lapp sen åkte jag med Ep och Hampus till Lidl. Efter det bjöd Ep mig på middag på Gobiten sen åkte jag med honom hem och då drack vi kaffe på hans balkong sen kom älsklingen och hämtade mig där.

Vi körde hem för så att jag kunde hämta bilen, jag tog Ola med mig. Jag och Ola körde först till JULA för att köpa mer bets för den andra tog slut sen körde vi till garaget och jag fortsatte att fixa med sänggaveln. Bella kom dit en runda så Ola åkte med henne hem så jag och älsklingen var ensamma i garaget. När vi var klara körde vi och hämtade Ola hos Bella sen körde vi till Statoil och åt lite korv och nu är vi hemma. Det har varit två intensiva dagar ute i garaget men det kommer bli så fint när det väl är klart. Längtar redan.


Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen så att jag orkar upp och jobba imorron. Börjar åtta så klockan 7 ringer klockan. Ha det superbra alla. Kram JAG

God morgon!!!

Igår åkte min älskling iväg till Ystad för att fixa det sista med det dom började på förra veckan så för att dom ska hinna så ska dom bo där nere. Han kommer hem igen imorron kväll eftersom det är röd dag på torsdag. Dom flesta har tagit komp-ledigt på fredag med min älsklinge ska jobba fast då på ett annat ställe än i Ystad.



I söndags körde jag och älsklingen till Hyllinge, han skulle tvätta av bilen och jag passade på att springa in på Citygross och inhandla två saker som jag letat efter häromkring men som inte verka finnas men på Citygross fanns dom! Nu kan jag börja med min budget-plan som jag måste fixa till ordentligt. Har som sagt hamnat i en svacka som MÅSTE åtgärdas snarast möjligt.



Igår tvättade jag en hel del kläder, har missat mina tvättider den senaste tiden men igår så tog jag mig i kragen och gjorde det. Ep var här igår och drack kaffe med mig och hjälpte mig leta efter en sida på nätet där man kan få gratis spel, låtar och teman till sin telefon så nu är min mobil pimpad till det finaste. Haha...



Idag vaknade jag av att Evelina skickade sms. Hon skrev att det var en härlig dag men jag kunde inte se att solen var framme men förhoppningsvis kommer den snart. (Börjar spricka upp när jag skriver)



Idag ska jag köra hem till Bella, vet inte vad vi ska göra men vi kommer nog på nåt, ska nog dricka lite kaffe iallafall. Jag ska bara göra mig iordning sen ska jag köra.



Ha det superbra alla. Kram JAG

Grattis!!!

Grattis!!!

Jaha, då var snart denna helgen också över. Det är inte klokt vad tiden går fort ibland. Hade planerat att göra en massa denna helgen efter att jag slutat jobba men det har inte blivit så. Hadet planerat att vi skulle fixa ihop sänggaveln som vi skulle gjort nu i två månader eller nåt, fast att vi inte hittat nån körsbärsbets. Nån som vet vart man kan få tag i det så säg GÄRNA till.

Igår var det ju finalen i Eurovision song contest. Bra jobbat Norge!!! Har skrivit för länge sen att Norge var min favorit och titta vad som hände. Känns skönt nu!!! Alla verkade inte gilla den låten men JAG tycker den är bra.

Idag skulle min mamma ha fyllt 59år om hon fortfarande varit i livet. Jag ska iallafall åka ut till hennes grav och sätta en blomma och säga grattis. Undrar om nån annan varit där också? Det brukar vara fullt med blommor när hon fyller år men man vet aldrig vem det är som satt dom där. Man får helt enkelt gissa sig fram. Grattis också till Angelica som fyller år idag. Hoppas du haft en bra födelsdag. Och grattis Norge på er nationaldag!!! 


Nu ska jag njuta av en lång varm och skön dusch. Hoppas ni får en fortsatt bra söndag. Kram JAG

När är snart???

Har idag gjort lite mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Har diskat upp all disk, putsat fönsterna i köket, dammsugait lägenheten, vikt ihop tvätt kollat igenom mina blommor, vattnade dom när jag ändå höll på och bäddat sängen. Vet inte var jag fick min ork ifrån och när jag ändå var igång så passade jag på innan jag tröttnade.



Älsklingen har fortfarande inte kommit hem från jobbet, vet inte vart han tar vägen, ringde honom när jag gick hem från jobbet halv tre och då sa han att han skulle snart köra hem. Undrar hur det gick, hemma är han inte iallafall.



Vet inte vad jag ska göra nu, är uppe i varv så det är svårt nu när man inte kommer på mer att göra. Funderar på att gå till Coop och köpa cigg. Mina tog slut efter jobbet så jag börjar bli röksugen nu. Får nog trippa dit.



Ha det najs. Kram JAG


Världens BÄSTA pappa!!!!

Jag har precis pratat med min pappa, han hade varit och kollat upp det som gjorde mig så ledsen igår och hjälpt mig förstå hur det gått till. Nu har en lite klump från min mage lossnat och jag väntar nu bara på ett annat besked nästa vecka som ska ska göra att resten av klumpen försvinner. Jag hoppas att det blir till det bättre än hur det ser ut idag.
Min pappa är väldens bästa. Vi kanske inte har den gemenskapen som vissa andra har med sina föräldrar men han bryr sig verkligen om en när man mår dåligt över något.
Jag skulle nog inte klarat detta utan min pappas stöd och hjälp.


Jag kom hem från jobbet för cirka en timme sen, har inte hunnit mer än att prata i telefon och satt mig framför datorn. Kvällen ser oplanerad ut än så länge vad jag vet, kanske vi hittar på nåt när älsklingen kommer hem från jobbet snart. Jag vet iallafall att jag ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite innan jag gör något annat idag.


Jag vill säga till alla som kanske inte har den bästa relationen med sina föräldrar:
Ta vara på tiden ni har tillsammans, en vacker dag finns dom inte längre och ni kommer leva vidare med ånger inom er att ni inte tagit upp kontakten bättre osv.



Nu ska jag njuta av en lång varm dusch. Ha det bra alla. Kram JAG

Helvetes dag nr 1 !!!

Denna dagen har varit en rent ut sagt helvetes dag för mig. Har gråtit minst en gång i timmen fram tills klockan var fyra idag. Har till och med gråtit inför min pappa och det ska till en hel del innan jag kan göra det.
Vill helst inte gå in på varför men det kommer troligtvis en förklaring senaste när allt har lagt sig.



Har suttit på barnakuten i HBG i tre timmar med min kompis och hennes son. Fullt med en massa sjuka barn som bara skrek och hade sig. Det var inte alls detta jag planerade när jag vaknade i morse. Hade inte heller planerat att missa min tvättid så imorron får det bli att försöka boka ny tid.



Jobba imorn, längtar lite. Ska nu göra mig iordning för att krypa ner i sängen.
Hoppas ni haft en bättre dag än jag. Är helt slut. Kram JAG

VÅLDTÄKT!!


 

Det finns säkert en massa tjejer/killar som blivit våldtagna och det är verkligen hemskt men det finns en VISS person som skickar massa mail om man man ska gå in och läsa denna tjejens blogg för hon skriver om hur livet är efter en våldtäkt.

Jag vill säga dig en sak:


Det är verkligen hemskt det du varit med om men jag är INTE intresserad av att läsa din blogg. Oavsett vad du har varit med om så vill jag INTE läsa. Det du gör när du skickar dina mass-mail är terrorisering. Detta är ett BROTT!!!
Snälla, respektera mina svar om att jag vill du slutar skicka mail till mig om din blogg!!!


 

REGERINGEN!!!!! (Arbetsförmedlingen)

Ska göras:

* AMS

* Sätta upp tvättid

* Dammsuga

* Diska

* Posta paket

* Tvätta

* Sortera kort

* Torka golv


Har en del och göra men som sagt:
Tar lite i taget så att jag inte hinner tröttna.



REGERINGEN!!!

Var på arbetsförmedlingen innan idag och dom har ju "förnyat" sitt system nu. Nu ska man inte längre ta kölapp som man gjorde innan utan nu ska man bara sitta ner och vänta på sin tur som vanligt, utan kö-lapp. Då kommer dom ut och frågar vad man har för ärende och då får den som har turen då stå där inne och vänta tills dom kommer tillbaka. Verkar det bra??? Hmm, nej verkligen inte. När det väl är ens tur ja då kommer det nån ny och då går dom till den personen osv...
När man väl fått "uppmärksamheten" inne i "båset" och man ställer en fråga som tex, varför är det så då?? Då får man svaret:
-Det är inte vi som bestämmer det, det är REGERINGEN som fattar alla beslut.
Okej, verkar kanske vettigt men då kommer min fråga.
- VAD VET REGERINGEN OM ATT VAra ARBETSLÖS????
Dom sitter bara på röven och håvar in 70000 i månaden om inte mer genom att bestämma hur dom arbetslösa ska gå till väga i sina liv.
Hallå????
Varför ska dom som tjänar mest av alla bestämma sånt??
Dom har själva aldrig varit arbetslösa och kommer ju aldrig att bli det heller. Så min största fråga är ju.
-Kan inte dom som bestämmer få prova på hur det är att vara arbetslös? PÅ RIKTIGT???
Det hade varit det bästa, dom hade kunna få våra utgifter med samma inkomst som vi har, då hade dom fan inte kommit med såna hemska regler som dom gör idag.



Ibland funderar jag helt ärligt på att flytta långt, långt ifrån Sverige och alla dessa sjuka regler och bestämmelser som finns i vårt "fuckade" land. Jag kan bli så arg över såna saker att jag skulle kunna gråta över det.
Jag har visserligen ett jobb men det jobbet räknas ju inte som nåt jobb enligt arbetsförmedlingen (REGERINGEN) för jag vet ju inte hur mycket jag jobbar på en månad och jag går inte på nåt schema.
Vet man inte det eller har man inget schema räknas man alltså som HELT arbetslös av arbetsförmedlingen (REGERINGEN).
Varför heter det arbetsförmedlingen om det nu inte är dom som bestämmer nånting?? Då skulle det ju heta "Din lokala regeringsstation" eller nåt.


Min dag ser iallafall inte ut att bli bättre än så här, sitter och spelar spel på nätet nu och dricker kaffe, funderar lite på vad vi ska äta till middag idag. Kommer inte på nåt speciellt. Det får nog bli fastande mage idag känns det som.

Ikväll ska jag titta på Gray´s Anatomy klockan nio sen blir det Fråga Olle och när det är slut så blir det sängen för mig.
Ha det bra alla. /JAG

Varför händer det inget???

God dagens.


Igår tog jag faktiskt nästan 2 timmar på mig att göra vid mig, jag skulle ingenstans men jag kände ändå för att göra vid mig på nåt sätt.


Jag satte även upp en hylla igår, i köket, jag hade turen att jag kunde använda två gamla plugghål som dom förra hyresgästerna haft och hyllan passa perfekt. Nu har jag radion på den hyllan istället för att ha den i fönsterkarmen som jag haft innan så nu är det ganska tomt i fönstret. Får komma på nåt att sätta där.

I
går var jag på maxi och lämnade in en fotoskrivare som vi köpt där, den ville inte funkar alls. När jag hade kommit hem och precis satt mig ner så ringde dom från maxi, då hade han tittat på den och den var helt kass så jag fick en helt ny. Plus extra papper och färgpatron. Hemma igen kopplade jag upp den men denna vill inte heller funka. Fattar inte varför. Den förra bara blinka o hade sig men denna lyser bara när man stoppar i sladden men sen händer ingenting. Jag undrar om han verkligen testat att skriva ut nåt på den. Ska nog åka upp till maxi igen och be honom fixa den under tiden som jag är där. Blir trött på saker när dom inte funkar. Även om man köper saker billigt på rea så ska det banne mig funka. Om nån har en sån skrivare som funkar får ni gärna höra av er om hur man fixar en sån.



Igår ringde dom även från tandläkaren, jag hann inte svara och när jag ringde upp hade dom gott för dagen. Typiskt sånt men jag hoppas att hon ringer idag igen. Det innebär att jag måste leva fattigt ännu några månader innan jag stadig ekonomi igen, sånt man får ta när man inte har bra tänder.


Idag vaknade jag vid halv tio tiden. Satte på en kanna kaffe och kollade min mail. Sen ringde dom från jobbet, har fått lite mer timmar nu och ingen är gladare än jag, håller ju på att bli knäpp här hemma snart, inget och göra men ändå en himla massa som ska göras men som förskjuts hela tiden. Jag försöker ta lite i taget men ändå känns det som att inget händer.


Idag ska jag iallafall bege mig till arbetsförmedlingen och få mina papper påskrivna igen och imorron ska jag lämna dom på F-kassan. Det är prio 1 just nu.



Nu ska jag dricka en kopp kaffe och klicka runder lite på nätet. Ha det superbra. Kram JAG

Vänskap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag vill tacka dig för en jättetrevlig pratstund och ditt  var väldigt gott, fast att det hann kallna innan jag hann dricka upp det så smakade det bra. Är verkligen glad att jag fick komma och prata av mig lite. Hoppas vi ses snart igen. Er lägenhet är verkligen skitfin. Hoppas inte att jag förstörde din filmkväll nu.


♥Jag kommer så väl ihåg dom roliga stunderna vi hade tillsammans.
När vi dansade i er källare med din lillasyster och er lilla hund, när din mamma tyckte vi skulle skruva ner. När du hjälpte mig på lägerskolan med "tjejsaker" som jag inte använt innan. När min mamma gick bort skämde din mamma bort mig med en massa godis när jag kom till er. När alla gästerna skrattade åt mig när jag för första gången skulle äta kyckling med pinnar och kycklingbiten flög iväg. Vi betalade 5kr för att åka bussen till skolan för att vi var lata.
Ja, en del saker som satt sig fast i min hjärna som vi gjorde när vi va små. Önskar verkligen att vi kan hålla kontakten denna gången, även om nån av oss skulle flytta igen. Har verkligen saknat vänskapen från mina gamla vänner sen jag flytta. Men nu är jag tillbaka och kanske man kan bygga upp en ny vänskapsrelation. Känns lite ledsamt att tänka på att man inte har nån speciell kontakt med dom man en gång haft så mycket roligt tillsammans med. Ibland önskar jag att jag kunde skruva tillbaka tiden och inte vara så dum som jag var, det som igentligen gjorde att pappa "gav" bort mig till min moster. Jag skulle vilja vara "liten" igen och inte vara så himla "tuff". När jag flyttade försökte jag hålla kontakten men breven jag skrev kom aldrig fram då jag inte vågade att skicka dom.
Jag tror att jag har en hög med brev i nån kartong som jag suttit och skrivit till en o annan vän. Man kan tyvärr inte ändra på sitt förflutna. Idag har jag det verkligen bra. En underbar sambo som jag älskar över allt annat, en fin lägenhet och en jobb där jag trivs som bara den. Detta skulle jag kanske inte haft om mitt liv inte gått åt det håll som det gjorde. Man måste kunna se det possitiva i det hela också.♥

Haft en trevlig dag för övrigt, har inte gjort så himla mycket, fått postat en del paket, saker jag sålt på tradera. Träffat kusinen utanför Coop, gud va stor hon blivit. Känns som om det bara är jag som stannat i växten. Kanske är det så.

Resten av dagen ska jag spendera på soffan, kanske spela lite spel på datorn. Hoppas kanske jag kan komma in på nån topplista nån gång.


Ha det underbart alla. Kram JAG

Söndag 10/5-09

Jaha, då var denna veckan snart slut. Har jobbat lördag, söndag denna helgen. Har varit skönt efter att ha varit ledig sen i måndags. Haft en hel del att göra idag men det gick bra.


Sitter just nu ute i solen vid älsklingens garaget. Han och "grannen" meckar bil och det verkar inte gå så himla bra för dom. Det är skönt att vara här ute när solen skiner, då kan man ju sitta i solen och blir brun.

Igår var jag också med ute i garaget efter jobbet men då hann jag inte bli nåt brun eftersom solen gick i moln sen började det regna och jag frös och då fick jag sätta mig i bilen tills älsklingen var klar med det han höll på med.

Igår lagade jag och älsklingen spagetti med köttfärssås till middag. Sen tittade vi på Postkodsmiljonären, Robinson och filmen Se upp för dårarna. Så det blev en lugn lördag med en massa mys i soffan. Det är skönt ibland att bara va hemma.


Som det ser ut nu så ska jag tyvärr inte jobba förrän på lördag igen och jag börjar redan få lite panik om vad jag ska hitta på hela veckan. Älsklingen ska jobba i Ystad hela veckan så han kommer ju inte vara hemma så mycket. Jag har en liten idé om att jag ska hem till min far om han är hemma och kanske försöka prata lite med honom om en sak som jag funderat på ett tag. Hoppas att han kan gå med på det jag vill. Får hålla tummarna att han ska va hemma nån dag i veckan iallafall.


Nu ska jag klicka runder lite på nätet och se om jag hittar nåt intressant. Ha det superbra alla. Kanske skriver mer senare. Kram JAG

ARG!!!

Vaknade vid kvart över nio i morse, ringde direkt och kollade mitt konto. NEJ, inga pengar från F-kassan idag heller!!! Grrr... Ringde genast och fick vänta i kö som vanligt men när jag väl kom fram fick både hon i växeln en UTSKÄLLNING och när hon kopplade mig vidare till nån som "hade hand om ärendet" blev jag ännu mer arg. När hon svara frågade jag bara: - Var FAN är MINA pengar som jag skulle fått förra torsdagen???
Hon pratade först lugnt med mig men efter att jag lagt upp ett väl förberett tal så lät det nästan på henne som att hon skulle börja gråta. Hon LOVADE iallafall till slut att pengarna ska finnas på mitt konto SENAST imorron klockan 15.
Efter samtalet fick jag lite dåligt samvete men HALLÅ??? Det är väl inte meningen att det ska ta över 3 veckor innan man får sina pengar från det att man lämnat in papperna?? Det står klart och tydligt på hemsidan att utbetalningar görs SENAST 14 dagar efter inlämning av blanketter!!! Då ska dom fan hålla det också.


Nu har jag iallafall fått rent ut sagt SKRIKA av mig idag. Känns skönt men jag skulle inte vilja vara tjejen jag pratade med andra rundan på F-kassan. Hennes dag är nog inte så trevlig längre.


Har fixar iordning mina papper nu iallafall. Igår dammsög jag till och med hela lägenheten och jösses vad en dammsugning kan göra susen ibland. Nu blir vi inte längre jagade av dammråttorna när vi öppnar ytterdörren och toadörren.


Idag blir det att kolla på film, är inte säker än för jag fått vissa order på att jag inte ska titta på den filmen ensam. Kanske inte men en skräckfilm är ju "mindre" skräckinjagande om man tittar på den på dagtid. Tycker jag iallafall. Jag får kanske vänta att titta på den tills älsklingen vill se den tillsammans med mig. Han jobbar i Eslöv idag igen, han hoppades på att bli klar där idag så att han kunde jobba i Landskrona imorron. Får se hur det går för honom.


Igår lagade jag Chili con carne till middag, det var meningen att älsklingen skulle laga det men jag ville ha maten klar när han kom hem så jag passade på att fixa det. Ep kom hit igen precis när maten var klar så jag undrar om han visste om det men han fick oxå lite mat.

Efter maten körde jag och älsklingen hem till Bella, vi drack kaffe, kollade på Gray´s Anatomy och fråga Olle.

Jag har inte riktigt kommit på vad vi ska äta för middag idag. Får komma på nåt så att jag kan fixa det. Om ni vill komma med förslag så blir jag glad!!!


Nu ska jag iallafall sätta på en kanna kaffe och lugna nerverna med en cigg. Ha det superbra. Kram JAG

Onsdag

Det blåser som bara den idag och jag är glad att jag inte behöver gå ut mer än på balkongen och röka.
Ep har varit här, druckit kaffe och spelat lite guitarr hero. Det gick inget vidare för honom.
Jag har plockat fram mat som jag och älsklingen ska äta idag, det får bli chili con carne idag. Älsklingen ska ringa när han är på väg hem så att maten är klar när han kommer.
Efter maten ska jag köra hem till Bella, vi ska dricka kaffe och kolla på Gray´s Anatomy.


FAKTA!!!
När jag är ensam hemma kan jag ha toa-dörren öppen när jag går på toa, ytterdörren är ju ändå låst så det kommer ju inte in nån men om steve är hemma måste jag stänga dörren. Jag har kommit till det stadiet där jag kan ha dörren stängd med jag behöver inte låsa den. Igår provade jag att stänga till dörren bara men kom snart på att det gick inte alls, det var obehagligt på nåt sätt. Vet inte varför men nåt säger migatt det är fel. Det kommer nog dröja ett bra tag innan jag kan känna mig så bekväm att jag kan ha toa-dörren öppen. Undrar om det bara är jag som har dom problemen med att gå på toa i sitt egna hem när ens partner är hemma???
Lite onödig fakta men ni fattar kanske!!!

Jag har fortfarande inte fått mina pengar från F-kassan som jag skulle ha fått redan i torsdags, hoppas verkligen att dom kommer imorron annars blir jag galen. Tycker det är så himla dålig stil av dom att göra så här, hade det varit på andra hållet hade det absolut inte gått för dom att vänta. Nästa månad ska jag inte ens räkna med att jag får några pengar av dom ens.


Våra saker som jag beställde och betalde för över en vecka sen har inte heller kommit. Dom skulle ha kommit i måndags tycker jag, det ska inte ta så lång tid att få dom men dom har väl transportproblem än så jag får väl maila dom imorron om dom inte kommer imorron på posten. Blir knäpp på sånt när det inte funkar som det brukar.


Nu ska jag iallafall dricka en kopp kaffe sen blir det att köra en runda med dammsugaren, det blev aldrig gjort igår. Ha det superbra. Kram JAG

2 ggr på en dag!!!

Har ätit mat med älsklingen nu och är ganska mätt faktiskt. Ligger på soffan och tittar på en massa konstiga program. Älsklingen har kört ut till garaget för att städa upp där lite. Jag har förberett "efterrätt". Älsklingen ska bara köpa dricka när han kör hem så kan vi mysa i soffan ikväll.


Har hunnit sortera lite papper i pärmar osv. Fick inspiration av en annan bloggare som gjort sånt häromdagen men jag har en hel del kvar så jag får fortsätta med det imorron.
Jag har även letat efter körsbärs-bets på nätet till vår sänggavel men hittar inte riktigt vart man kan köpa det så om nån läsare vet vart man kan köpa sånt så får ni gärna skicka en länk eller i namn på butik där kan köpa det.


Jag vet inte riktigt varför men jag börjar bli otålig nu när jag är ledig, kommer på en massa saker som jag vill göra i lägenheten men har inga verktyg till det. Vi har inte en ända tavla uppsatt i vardagsrummet eller sovrummet och vi har ändå bott här i 5 månader. Inte ens en hammare har vi hemma. Får nog be älsklingen lämna en verktygslåda till mig innan han kör till jobb igen. Undrar om han vågar det. Hehe...


Nu ska jag fortsätta slappa på soffan och vänta på älsklingen. Ha det fint alla. Kram JAG


Ny månad, tiden rusar iväg.

Vet inte var jag ska börja. Skrev innan att jag skulle FÖRSÖKA uppdatera bloggen lite oftare men ärligt talat så har jag tröttnat en del eftersom det är ingen som kommenterar det jag skriver fast att det är över 50 pers som läser den... Det tyckr jag är dålig stil. Men vill man inte kommentera så vill man inte men jag känner inte för att skriva en massa om mitt liv om folk inte ens kan kommentera!!!


Var på valborgsfest hemma hos Bella och Linus i torsdags. Det var trevligt som bara den. Kanske lite mycket "fylletrams" men jag fick höja rösten så att "vissa" lugnade ner sig. Dom verkade fatta iallafall att jag mena allvar. Fast att det inte var min fest så anser jag att man kan bete sig som folk även om man kommer objuden till nån som har fest! Eller har jag fel???
Kommer nån bil här från festen:


Dom flesta är på bra party-humör. Jerry verkar vara gladast. Ep fattar inget som vanligt, haha.


Undrar vad Ep och Tobbe diskuterar, verkar allvarligt iallafall.


Ola kollar så att Ep:s hjärna har nån aktivitet-signal. Syskonkärlek skulle jag tro!!


Bella verkar mindre glad för att jag tog kameran med mig. "Om bickar kunde döda"



Annars har det varit en lugn helg men fint väder, DB-tävling på Ljudbyggarna på Berga och mys med älsklingen.
Jag har iallafall fått min efterlängtade telefon nu. Det blev den färgen som jag ville ha från allra första början. Han på supporten måste ha varit färgblind eller nåt för han skickade denna länken till mig och skrev: Det är den ända svarta vi har och den ser ut så här: http://www.myworldphone.com/mmMYWORLDPHONE/Images/sew595big.jpg

Enligt den bilden så är ju telefonen turkos men när jag löste ut telefonen igår och öppnade paketet så såg telefonen ut såhär:


Lite skillnad men det är den färgen jag velat ha hela tiden så ingen blev gladare än jag när jag öppnade kartongen.



Är ledig till lördag nu som det ser ut just nu, har ingen aning om vad jag ska hitta på. Det är tråkigt väder så ut vill man ju helst inte gå och hemma händer ju inte speciellt mycket. Älsklingen jobbar så det är ganska tyst och ensamt.

Jag vill passa på att be om ursäkt till mina kollegor för att jag var på dåligt humör igår. Alla kan ha en dålig dag och igår hade jag det på jobbet. Förlåt!!!


Ikväll är det köttbullar med makaroner som står på menyn. Älsklingen som valt för jag fick välja igår och då åt vi fjärilskotletter med grillpotatissallad. Det var oxå gott men idag fick älsklingen välja så det blev det.



Funderar på om jag ska köra en runda med dammsugaren, ränsa i gardroben och kanske till och med bädda rent i sängen. Har ingen ork just nu men den kanske kommer om jag bara börjar.
Ha det superbra alla. Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0