VIP-paket Madonna konsert!!!!

Hejsan idag.



Igår hade jag fått ett mail från någon som jag inte riktigt kände igen namnet på. Läste mailet och trodde genast att det var ett skämt eller ett skräpmail som man kallar det för men efter att kontaktat dom fick jag bekräftat att det inte var ett skämt och detta mailet var ett vinstbesked om att jag vunnit ett VIP-paket till Madonnas konsert i Göteborg i augusti i år. Snacka om att jag blev chockad. Paketet är för två personer, hotell för en natt, middag med välkomstdrink och dricka till maten. Sittplatser under konserten med bästa sikt typ plus ett VIP-armband till lounchen. Det ända jag behöver betala själv är tågbiljetterna till och från Göteborg och dom kommer inte kosta mer än 500kr så det är ingen fara med det. Tror att min syster blev glad igår när jag frågade henne om hon hade lust att följa med mig dit eftersom älsklingen inte är så himla imponerad av Madonna. Jag hoppas att jag och min syster kommer få en trevlig upplevelse i Göteborg.


Igår var en varm och solig dag och jag var ute med älsklingen vid garaget och på kvällen åt vi middag ihop med Ola och hade hur trevligt som helst. Vi gick och la oss vid tolv tiden. Jag vaknade vid halv två tiden igen av jag hade ont i magen så det var ju bara att bege sig på toa en stund och sen ner i sängen igen. Vid tre tiden vaknade älsklingen och han rusade in på toa och kräkte en himla massa. Ni som känner Stefan vet att han ALDRIG kräker och under den tiden jag och Stefan varit tillsammans har jag ALDRIG hört ett sett honom kräka så detta var en chock för mig. Efter att det lugnat sig lite somnade vi om och efter det har jag vaknat ca var 40e minut och har då fått gå på toa. Mår inte alls bra nu plus att jag är så himla trött. Jag vet inte om det är maginfluensa eller om jag bara ätit nåt dåligt. Nu är det så varmt ute redan att nu går det inte att somna igen. Älsklingen har gjort ett försök och åkt iväg på jobb medans jag ligger på soffan och försöker sova lite. Jag ringde jobbet i morse och sjukanmälde mig och det känns inte alls bra att inte jobba men samtidigt är det ju inte så bra att gå till jobbet om man riskerar att smitta sina kollegor och man gör inte så stor nytta på jobbet om man hela tiden måste gå på toa.



Jag hoppas verkligen att jag blir bättre i magen snart, inte alls kul att ligga hemma när solen strålar som bara den och man inte kan göra så mycket. Kanske jag mår bättre lite senare idag. Vi får se hur det blir.



Idag är det bara två dagar kvar tills löningen kommer men jag kan fortfarande inte se eller höra på mitt konto hur mycket jag får i lön så det får vänta tills imorron. Tråkigt när man inte kan göra en beräkning på vad man har över och sånt när man inte vet vad man har att röra sig med typ.



Nu ska jag lägga mig ner på soffan igen och förhoppningsvis somna en stund så att jag slipper vara så himla trött hela dagen. Ha det superbra alla. Kram JAG

Måndag 22 juni 2009

God middag.


Har inte hunnit mer än att vakna, druckit två koppar kaffe och tittat runder lite på nätet, ska börja jobba om ca en timme men jag känner mig inte alls pigg för det idag men jag har fått timmarna så det ska göras, måste dock pumpa bakdäcket på Bodil innan jag kan ta mig till jobbet.



Efter jobbet ska jag hem igen och förberede tvätten som jag ska tvätta klockan sex. Älsklingen jobbar i Ystad idag så han kommer hem igen och det är så himla skönt att ha honom hemma i veckorna, speciellt nu när vi båda jobbar så mycket.


Jag har för mig att älsklingen skulle åka till Kalmar igen denna veckan men jag kommer inte ihåg vilken dag det var.

Jag har inte bestämt mig än om jag ska köra ut en runda till Strövels ikväll. Jag får se om jag hinner efter att jag tvättat klart och sånt. Imorron jobbar jag heldag så jag kan inte vara iväg för länge ikväll då.



Om tre dagar är det löning och jag har försökt att göra en "budget" denna månaden men det är svårt att göra eftersom jag inte vet hur mycket jag får i lön denna månaden då vi hade löneförhöjning i maj månad så det kommer bli en överraskning när jag får min lönelapp på onsdag.



Nu ska jag gå och fixa till mitt hår och sen blir det att pumpa hojjen. Ha det fint alla. Kram JAG

Helgen!!!

Hejsan.


Idag är det söndag. Har varit fint väder idag men tiden har gått så himla fort. Vaknade dock lite sent efter gårdagens party hemma hos Ep men ändå drack jag inte så mycket...



Helgen har varit trevlig, var chaffis i fredags och igår var vi först på kalas hos Emilia och Bengt sen bar det av hem till Ep på fest hos honom med guitarr hero.



Idag var jag ute i strövels med min syster en liten runda sen körde hon hem men jag stannade kvar och rensade lite till sen kom älsklingen och hämtade mig. Körde hem till svärmor och Pelle för att kolla läget sen körde jag hem. Jag och älsklingen käkade lite glass med chokladsås sen vid sju tiden begav vi oss hem till Kim för att ha Taco kväll vilket var himla trevligt och mycket gott.
Efter att vi varit hos Kim körde jag och älsklingen och tvättade bilen för att senare fota den lite i solnedgången. Det var en fin solnergång iallafall.



Nu sitter vi hemma och kollar på Hannibal-filmen på fyran. Ska börja förbereda mig för sängen snart, borsta tänderna och sånt man gör...



Imorron blir det att sova tills man vaknar sen kör jag nog ut till strövels igen för att rensa mer, ska iallafall till jobbet halv tre tiden för att städa köksgolven och prata lite med kollegorna. Hoppas på att det blir fint väder imorron iallafall. Inte så kul att åka till strövels om det regnar ju...



Ha det bra folket. Kram JAG

Ny vecka, det går undan nu...

God dag.


Helgen är över och det har varit en ganska hektisk helg om jag får säga det.
I lördags körde jag ut till pappas hus i strövels, det regna som bara den men det sket jag i eftersom jag och min syster bestämt att vi skulle röja där i helgen så det vara bara på med handskarna och börja klippa grenar...
Efter ett tag kom min syster och hon hade lite bättre verktyg med sig. Vi körde med motorsågen som bara den och det gick undan.
Vid kvart i tre tiden körde jag hem igen för att hoppa in i duschen.
Sen var det att bege sig till Älsklingens mormor och morfar för att fira hans morfars 80-års dag. Där bjöds det på god mat och dricka.
När vi varit där i nån timme var det hem igen, hämta kall dricka och sen ut till Strövelstorp på 20-års fest.
Där var en massa folk man inte kände men det är alltid kul med nytt folk. Jag hade trevligt som bara den. Jag och älsklingen åkte hem vid halv ett tiden.


Vaknade vid tolv tiden i söndags. Kände av drickandet i lördags, inte så himla farligt med det kändes iallafall. Gjorde mig klar för dagen sen körde jag och älsklingen och hämtade Ep som hade hamnat i Ängelholm under natten, undrar dock hur det gick till men det kommer nog fram tills slut. Hämtade bilen i Strövelstorp, körde ut en runda till garaget sen körde älsklingen mig till pappas hus så att jag kunde flisa lite av det som jag och syrran sågat i lördags. Efter nån timme där ville inte flisen mer så vi packade in den i bilen och körde hem till Bengan och han meckade med den lite så nu funkar den igen.

På kvällen beställde jag och älsklingen kebabtallrik och vi tittade på film och hade det mysigt i soffan.

Gick och la oss ganska sent.


Igår jobba man, älslingen åkte till Kalmar med Bengan, kommer hem igen på torsdag så nu är man ensam i veckan, igen. :(
Ep kom hit igår på en kopp kaffe sen körde jag ut till strövels igen och flisa, efter nån timme kom Ep och Kim dit och hjälpte mig, då gick det undan som bara den. Tur att man har vänner som inte är rädda för att hjälpa till.
Idag ska jag ut till strövels igen, ska bara dricka upp mitt kaffe och fixa till mig. Jag hoppas på att solen tittar fram senare och att det inte börjar regna för nu finns det ju inga buskar man kan gömma sig under i strövels. :(

Ha det superfint alla. Kram

SKIT VÄDER!!!!

Hejsan idag.


Har världens huvudvärk, inte alls kul. Hade ont i huvudet redan när jag vaknade i morse men det var bara att masa sig upp ur sängen, äta nån macka och sen köra till ams och efter det försäkringskassan.
Var på jobbet halv tolv och slutade halv fyra, var en del och göra men vi gjorde klart allt iallafall.


Har precis slängt in två maskiner tvätt som jag snart ska ner slänga i torktumlaren. Hoppas på att få ut mina kläder i tid denna gången, förra gången hann jag inte ner innan tiden gick ut så det var bara att boka en ny till klockan 7 på morgonen och hämta ut tvätten.



Igår kollade jag sista avsnitten av Gray´s Anatomy och jag är glad att jag var ensam hemma eftersom det kom mycket tårar och som vanligt när det är sista avsnittet så slutade det helt fel. Nu måste man gå över hela sommaren och inte veta hur det gick för dom. Fel tycker jag men dom är ju smarta som gör så för då kommer man ju fortsätta titta på det till hösten.



Min älskling är i Kalmar, han kanske kommer hem ikväll men annars kommer han hem imorron och det ska bli skönt. Det var ett bra tag sen nu som han var borta över natten så jag har hunnit vänja mig vid att ha honom bredvid mig i sängen på natten men i natt var det tomt. Inte alls kul.



Skulle har gjort en massa saker idag men det är tyvärr inte väder för det, i helgen kommer det inte spela nån roll om det regnar för det ska göras så det är bara att hoppas på att man har turen på sin sida då.



Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe och sen blir det att pyssla med tvätten. Ha det superfint alla. Kram

Kan koka av sånt här!!!!!

Ibland fattar jag mig inte på vissa personer. Okej att man bloggar och folk skriver sina kommentarer men om man kommenterar ett blogg-inlägg när man inte ens har en susning om hur vissa saker fungerar kan jag bli helt galen på dom. Skrev ett tag sen ett inlägg om arbetsförmedlingen och hur JAG tycker om det osv. Då var det en VISS person som kommentera detta.
Han skrev:


"Inget vet ens hur det Svenska systemet funkar. Ändå är det så jävla fel på allt... Allt som inte går bra för er, hatar ni... jävla snorungar..."


Då personen raderat mina svar till honom kan jag inte visa vad jag skrev men han svarade på mitt svar och skrev då så här:


"Du, flickan lilla... Jag flyttade hemifrån när jag var 14, så jag är den sista som fått allt serverat. aJag har fått jobba för varenda jävla öre. Men jag tigger inte pengar av varken ams eller soc. Jag jobbar, betalar skatt, precis som alla andra männsikor som inte utnytjar vårtat system och gnäller... Snorunge."


Personen som skriver är 25 år "gammal" och tror sig veta exakt hur hela världen fungerar osv... Svarade iallafall även på denna kommentar och då skrev han så här:


"Men stackars liten, om du MÅSTE vara inskriven på ams har du förmodligen en praktik, eller bidrag.. Så jag med många andra betalar för dig. Så du ska inte uttala dig om att ams suger, för det är inte deras fel att du har det som du har... Jag tjänar egna pengar, utan ams, utan bidrag.. Och tro mig, du är inte den enda som haft en taskig uppväxt.. Så skyll inte ifrån dig, det är inte statens fel att du är där du är idag... Och så länge jag betalar (vilket jag gör via skatten, till staten och ams) så kan jag uttala mig precis hur jag vill... "


Han verkar inte ens fatta att man faktiskt KAN jobba och vara inskriven på ams samtidigt. Eftersom han säger sig ALDRIG själv varit inskriven där så kan han ju OMÖJLIGT veta hur det fungerar, eller har jag fel??? Om jag nu jobbar, vilket jag gör så måste det ju bara samma sak som att jag betalar skatten på min lön till mig själv??? Hahahahahaha.....



Aja, hoppas iallafall att han blir utan jobb en vacker dag sen kommer han få höra ett o annat. Undrar vad han säger om mitt inlägg då???


Kram JAG

Typiskt!!!

Det har varit hur fint väder som helst hela dagen men när man kommer hem från jobbet och vill njuta av det fina vädret, ja då går solen i moln och sen regnar det och blir kallt. Kan man bli mer ledsen???


♥♥♥♥

Har storstädat vardagsrummer idag som jag skrev att jag skulle göra. Så med andra ord är hela lägenheten storstädad nu och det ser fint ut. (önskar jag kunde sätta upp hyllorna också).


♥♥♥♥

Idag trodde jag att man kunde sitta på balkongen och njuta av vädret med det blir tyvärr inte så. Får sitta vid datorn istället och dricka kaffe. Det funkar det också men det är inte riktigt samma sak...


♥♥♥♥

Älsklingen jobbar fortfarande, undrar om han hann inom tingsrätten i morse eller om han ska ta det imorron. Får höra med honom sen när han kommer hem.


♥♥♥♥

Funderar på vad vi ska äta till middag ikväll. Älsklingen skulle iallafall köpa med sig jordgubbar hem och han hittade på vägen såklart. Annars går jag till coop sen och fixar det.


♥♥♥♥

Annars idag vet jag inte vad som händer, ska ta en lång dusch snart så att man kanske piggnar till lite, har fortfarande ont i mitt vänstra öga efter att jag skallade ett handfat innan idag men det går nog över snart. Ha det fint alla. Kram JAG

Godagens!!!

Idag har vi haft besiktining på jobbet, kändes inte som att det gick så bra men imorron får man nog lite mer info om hur det gick.



När jag kom hem kollade jag mailen, rökte en cigg, pratade med älsklingen. Gick in i sovrummet och skulle ha nåt i garderoben, där stod några kartonger i vägen och jag flyttade dom sen var det kört. Storstädade hela sovrummer, hallen, toaletten och köket. Det var inte alls det jag hade planerat men imorron måste jag städa vardagsrummet annars ser det dumt ut.



När älsklingen kom hem lagade han mat till oss sen gick jag till coop och köpte glass till oss sen har vi bara gosat i soffan och tittat på tv.



Snart ska jag borsta gaddarna och krypa ner i sängen men min helt underbara älskling. Hörs en annan gång. Ha det fint. Kram JAG

Nytt projekt påbörjat!!!

Hejsan.

Förlåt alla. Har varken orkat eller haft tid att skriva på ett tag nu. Det har varit en hel del saker som hänt osv...

Jag kommer skriva om vissa saker som hänt, det andra kommer jag tyvärr att hålla för mig själv ett tag till iallafall.


I lördags (30/5) vaknade jag och älsklingen tidigt, körde ut honom till garaget sen fortsatte jag till strövelstorp för att jag och min syster bestämt oss för att börja röja i trädgården där. När jag kom dit hade syster N redan kört med motorsågen på nästan hela framsidan så det var bara att börja peta ner grenar i flismaskinen som hon fixat över helgen. Det gick som på räls tills min kära syster skulle klippa till några grenar som var förstora och då sa det bara PUFF och maskinen stanna... Detta var det som hände:

Min kära syster klippte av den med grensaxen och det var den ända sladden vi hade så syster fick låna vår bil och köra och köpa en ny medans jag glippte lite fler grenar.


Vi var där och jobbade med det i 11 timmar den dagen. Jag var helt slut i hela kroppen men man ser ju att det händer nåt iallafall och grannarna blir nog glada att "jungeln" försvinner.

Ola kom också dit och "tittade" lite.


Söndagen (31/5) jobbade jag sen var det inte mycket mer som hände den dagen förutom att jag, älskling, Ola, Ep och Kim var här och käkade tacos på kvällen sen kollade vi på filmen som gick på 4:an. Shaft tror jag att den hette.

Jobbade i måndags, var ledig i tisdags och då körde jag ut till strövelstorp igen för att fortsätta nere i trädgården, sen kom Ep dig och hjälpte mig en liten runda. Det hände verkligen nåt i tisdags också men om vi hade haft motorsågarna och en röjsåg så hade det gått ännu bättre men det kommer snart det också.
Så här såg det ut när jag kom:

Och så här såg det ut när jag körde hem på eftermiddagen:


Hittade en MASSA såna här trevliga djur där också, är den inte fin??



Har jobbat resten av veckan och det har varit mycket att göra på jobbet. Ska jobba igen på söndag.

Jag och älsklingen fick ett brev förra veckan om olyckan vi var med om i december. Det har gått till åtal mot han som körde på och så vi fick fylla i papper om vad vi ville ha i skadestånd. Han hade blivit åtalad för vårdslöshet i trafiken.
Igår kom det ett annat brev där det stod att den åtalade har avlidit men vi vill ju fortfarande veta varför han körde på oss. Var han sjuk?? Var han påverkad?? Letade han efter nåt eller ville han bara ta livet av sig??? Det är en fråga som tär på både mig och älsklingen. Hoppas på att få svar på den frågan fast att han avlidit.

För er som inte sett bilderna efter krocken innan....Det röda är en bit av fronten på bilen vi krockade med.

Det var den bilen som jag och älsklingen körde, han som körde på oss hade en volvo v40.

Detta är bilden från tidningen.

Idag vet jag inte vad som händer än, jag vet iallafall att jag ska hoppa in i duschen nu och njuta ett bra tag sen tar jag resten av dagen som den kommer.

Ha det superbra alla och missa nu inte matchen mellan Sverige och Danmark imorron!!!
Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0