Men hallå!!!

Hejsan. Det är näst sista dagen på detta året och imorron ska det firas nyår hemma hos svärmor med god mat, (jag ska laga). Det kommer bli en lugnt och skön nyårsafton med en massa mys o nära o kära.

Igår var jag och Evve på Familia o kollade mellandagsrean där sen körde vi till Väla där Evve shoppade som en "galning" och jag fick med mig en trådlös mus från Onoff. Det var en trevig dag men lång....

Idag har jag och Evve gått i stan (Ängelholm) på mellandagsrean, där köpte jag en ny bh och en ny dagbok som jag ska börja skriva i den 1a januari. På riktigt...

Nu sitter jag hemma hos svärmor o kollar på tv, tog med min dator hit för att Evve ville ha lite filmer från mig. Eftersom min dator är liten är den ju ganska lätt att ta med sig.

Ikväll ska jag ta en lång dusch och njuta ordentligt, ska fixa mina naglar inför imorron och bara mysa i soffan, kanske jag o Steve kollar på nån film innan vi lägger oss.

Nu ska jag sätta på lite kaffe här så att man håller sig vaken ett tag till.

Ha det fint.. Kram JAG

17/5-1950 - 1/12-1996 Saknar dig!!!

Idag är det den 1a december 2009 och det innebär att det är exakt 13 år sen min mamma lämnade oss. Jag har varit på graven och satt ett ljus. Det känns som om det vore igår det hände, tiden går så himla fort. Ja jag vet att det låter konstigt och jag var bara 10 år då min mamma gick bort men minnet är fortfarande så starkt och det går liksom inte förklara hur det känns.
Jag saknar min mamma otroligt mycket och det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Man undrar hela tiden hur livet hade sett ut om hon fortfarande hade levt och hur vår relation hade varit.




Idag är det också exakt 23 månader sen som jag och Stefan blev ett par på riktigt, det känns också som om det vore för nån dag sen och jag älskar verkligen honom så otroligt mycket. Under tiden vi varit tillsammans har det hänt en hel del saker som man egentligen inte tänker på att man gjort tillsammans men när man verkligen tänker efter så är det en hel del.
Jag älskar dig Stefan och vill aldrig någonsin förlora dig!


Idag har jag slagit in dom sista julklapparna men jag har några kvar för Ola hade inte slagit in alla sina innan han åkte till Brasilien så jag ska hjälpa honom med dom sista julklapparna, jag ska gå över till honom sen och hämta dom och även mata hans fiskar och kolla hans post.


Min älskling är i Stockholm fortfarande men han trodde att han kommer hem imorron men var inte helt säker. Jag får se vad han säger sen när jag pratar med honom ikväll.


Nu ska jag lägga mig ner i soffan och kolla på tv. Ikväll är det en massa bra program på tv så jag ska bara ligga här och njuta.


Ha det superfint alla. Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0