09-09-23

Hej hopp.

Idag är det onsdag och jag har varit ledig sen i måndags. Jag har inte haft så mycket att göra och just därför har jag inte skrivit för det har inte funnits nåt att skriva om.
I måndags åkte Steve till Kalmat igen och jag har varit ensam hela veckan.

Imorron ska jag jobba igen och det känns skönt, det är så trevligt att träffa folk och speciellt sina kollegor. Förstår mig inte på folk som säger att dom hatar sitt jobb men ändå fortsätter att gå dit istället för att skaffa sig ett annat jobb.

Denna förmiddagen har jag suttit och gått igenom min "ekonomi" och jag hoppas att jag fåt ordning på den snart så att jag slipper oroa mig månad efter månad hur jag ska ha råd att betala min räkningar. Det bästa hade varit om man hade vunnit en summa pengar som man kunde betala alla sina skulder med men just nu är ju det bara ett önsketänkande, tyvärr...

Idag har jag bokat tvättid mellan 18-22 så det är vad jag ska göra, ska även diska undan, slänga sopor och köra en runda med dammsugaren.

Nu ska jag förbereda mig för resten av denna dagen. Ha det superbra alla. Kram JAG

09-09-17

Pling!

Här är jag igen. Idag med lite roligare läsning kanske.

Igår åkte jag med Steve till Tingsrätten för att reda ut dom papper som han fått hemskickat om olyckan och nu vet han vad han ska skriva för papper för att det ska bli "godkänt".

Idag körde jag och Steve till Klippan, träffade svärfar på hans jobb, kollade runder på att fina och stora husbilar. Det var trevligt... Där var vi i ca en timme sen körde vi till Skånebil där vi käkade lunch med Weedii och Samme. Efter att vi lunchat klart körde jag och Steve till apoteket för Steve tycker det är på tiden att jag tar hostmedicin, han får ju inte sova så mycket på nätterna numera eftersom jag hostar så mycket. Får hoppas att det hjälper annars blir det att boka tid hos läkaren, på riktigt. Men eftersom jag verkligen HATAR sjukhus o allt som har med läkare att göra så drar jag mig för att lyfta telefonen ju.

Jag och Steve körde sen till garaget och efter ett tag kom Weedii och Samme ut dit, vi skulle koppla in internet där men idioten som haft garaget innan har klippt av nätverkskabeln så vi måste fixa en annan sladd först innan det går att koppla in internet där men men... Vi var ute i garaget i nån timme sen körde jag och Steve till Toys"R"us för att köpa en present till min systerdotter som fyller 7 år på lördag. Jag hoppas att hon blir glad för den, den var inte så billig men huvudsaker är att hon blir nöjd! :D

Jag och Steve har kollat på idol och bara tagit det lugnt resten av kvällen och det har varit skönt. Snart ska jag borsta tänderna och sen blir det sängen, dax att jobba igen imorron, har faktiskt längtat lite efter det. Låter kanske skumt men det är sant.

Ha det superbra alla och sov så gott. Kram JAG

09-09-16

Godagens!!

Vaknade av att Steves jobb-telefon ringde som bara den. Jag kunde inte somna om så jag gick upp, satte mig ner och ringde till a-kassan eftersom jag fått en räkning från dom som inte stämmer med dom som brukar komma. Dom sa iallafall att dom skulle kolla upp detta och ringa tillbaka mig inom tre dagar så det ska bli spännande och se om dom verkligen ringer eller inte....
Steve har kört och jobbat sen skulle han köra till tingsrätten i Helsingborg. Har ju fått papper igen från dom angående olyckan vi var med om i december förra året....

Idag blir det att bara ta det väldigt lugnt så för minsta lilla ansträngande rörelse jag gör så hostar jag som bara den och jag vill verkligen inte hosta mer nu för det gör så ont i magen och ryggen...

Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och sen bädda ner mig i soffan. Ha det fint!! Kram JAG

SJUK!!! :(

Jag har varit skitdålig på att skriva här och det har ju sina förklaringar om man säger så. Har haft det upp och ner den senaste tiden men nu känns det som att det klarnat upp lite. Jag har dock fått en ordentlig förkylning och det är inte alls kul. Det är inne på 3e veckan nu och om det inte blir bättre snart får jag uppsöka läkaren. Nej, det är inte svininfluensan så lägg ner det pratet, tack!!!

Skulle ha jobbat idag men fick ringa till jobbet i morse och säga att jag inte kom. Gick då och la mig igen, Steve försökte väcka mig vid tio igen men jag var nog väldigt trött för jag reagera inte ens på att han puttade och kallade på mig.

Jag vaknade iallafall vid två tiden och var då fortfarande illamående och hade väldigt ont i huvudet. Det första jag gjorde var att ta en värktablett och la mig på soffan. Efter nån timme kom Steve och han fixade mat till mig, det var najs. Sen hade han köpt lite godis och dricka till mig vilket var väldigt snällt av honom tyckte jag. Jag önskar bara att man kunde bli frisk av godis och dricka.

Snart blir det att titta på idol iallafall sen får man hoppas att man blir bättre imorron. Ha det fint alla. Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0