Valborgsmässoafton!!!

För det första: Om DU inte byter trosor/kalsonger lika ofta som jag byter mobil så tycker jag att du är ÄCKLIG!!! Jag kan hålla med om att jag bytt telefon lite väl ofta den senste tiden men tanken var ju när jag köpte den jag har nu var att jag skulle ha den så länge det gick men eftersom den nu inte vill fungera som den ska och jag har möjlighet att få en telefon "gratis" så tar jag GIVETVIS den chansen!!! Om du lägger ihop det priset som jag betalar på telefonen i månaden i 12 månader så blir det inte ens hälften av vad den skulle kostat om jag köpt den i butik!!!
För den andra: Så ska DU inte bry dig om vad jag gör med mina pengar och sånt. Du kanske menar väl men om du vänder det till om det vore din ekonomi så hade du också tagit chansen med en ny mobil, det lovar jag dig!!!


Förlåt, var bara tvungen att skriva av mig där lite...

Har haft en bra vecka för övrigt, igår tvättade jag en MASSA, eftersom jag bara hade tvättid i 3 timmar så fick jag hänga ut resten av kläderna på tork ute på vår balkong, och det är ju inte direkt så att det regnat på dom så dom torkar ju iallafall. Igår ringde även Ola mig, han hade blivit "stoppad" av polisen och dom fråga honom om han kände nån som hade ett hus i Strövelstorp som ingen bor i. Han ringde mig och sa då att det varit inbrott i pappas hus i strövelstorp och om jag hade lust att prata med polisen. Jag pratade med polisen om vad som hade hänt och dom skulle försöka fixa så att det inte gick att komma in i huset igen. När Ola sen hämtade mig så körde vi dit för att kolla, ja då hade polisen låtit ytterdörren stå olåst och bara kört därifrån. Hur knäpp får man bli?? Iallafall så fixade Ola så att man inte kan komma in där mer så men samtidigt så hade dom ju redan tagit allt som gick att ta så det spelar ju inte så himla stor roll längre men nu är det gjort iallafall. Tog lite bilder när jag ändå var där:


Tänk att man kan komma in i ett hus bara genom en igensatt kattlucka!!!


Man ser direkt att det har varit några "snorungar" som gjort detta!!!


Det lilla som fanns kvar i huset har dom ju verkligen gott igenom.



Jag och Ola körde hem till Bella och grillade. Gott var det. Vi kollade på Gray´s Anatomy och Fråga Olle sen körde jag och Ola till Varalöv, han hämtade sin motorcykel och jag fick köra hans Audi hem!!! :) Tror nog att det är den nyaste bilen jag nånsin kört och skit vilken skillnad det var om man jämför med golfen!!!

I
dag är jag ledig, skulle fått pengar från försäkringskassan men dom har inte kommit så när jag ringde dom innan sa dom att pengarna troligtvis inte kommer förrän måndag eller tisdag nästa vecka. Skit jobbigt när dom gör så, plus att jag en räkning kvar att betala som skulle varit betald idag med dom pengarna men jag har ringt till dom och förklarat läget så att jag inte få nån påminnelseavgift.
Älsklingen är på väg hem från Stockholm, dom var i Mantorp när jag ringde honom för lite mer än en timme sen så det dröjer ju lite till innan han är hemma men hem kommer han och det är det bästa!!!


Ikväll blir det troligtvis valborgsfest hemma hos Linus och Bella, jag har inte riktigt fått upp party-stämmningen än men den kanske kommer under dagen, annars får jag ju helt enkelt hålla mig hemma eller nåt.

Kaffet är kokat och jag ska snart dricka en kopp, sen blir det nog att sätta på stereon på hör volym och kanske köra hem runda med dammsugaren för det behövs verkligen.

Hoppas att alla får en trevlig valborg och en första maj. Ha det superbra. Kram JAG

Tingeling

Sitter i soffan och kollar på Ballar av stål. Blir ibland lite irriterad på det programmet och ibland arg men samtidigt är det ju ganska roande att titta på.



Idag har jag beställt en ny telefon, den jag har nu är inte alls trevlig längre då den börjat krångla en massa. Den nya telefonen kommer jag troligtvis få nån gång nästa vecka fast att dom sa att jag skulle få den i slutet av denna veckan. Jag har ställt in mig på att jag får den nästa vecka så om den skulle komma denna veckan blir jag bara ännu gladare.

Älsklingen har åkt till Stockholm igen. Han kommer troligen hem på onsdag kväll eller så kommer han hem på torsdag förmiddag. Det är ju röd dag på fredag så han kommer iallafall hem nån av dom dagarna.

Har varit på Maxi idag också och handlat med Ola, jag köpte inget men Ola handlade lite mat. Jag hade inget och göra så när han fråga om jag ville följa med så sa jag självklart ja.



Imorron ska jag försöka få tvättid, har ganska mycket tvätt nu så det behövs verkligen tvättas. Hoppas det finns en tid till mig innan helgen.



Nu ska jag tassa ut på balkongen i regnet och röka lite. Ha det superbra. Kram JAG

Uppdatering.

Tjosan idag!


Idag är det ju söndag. Har inte skrivit på ett tag. Ska FÖRSÖKA att uppdatera lite oftare men lovar inget.



I tisdags var man på jobbet igen, det gick fint, fick jobba för "My" igen för hon var sjuk. Fick en del kommentarer från andra på jobbet, dom har nu hittat adressen hit men dom blev nog ganska besvikna då det inte står nåt om dom som dom kanske hade hoppats på. Jag får helt enkelt komma på smeknamn på dom och skriva mer om dom, ska bli intressant och se vad dom säger då. :P
I tisdags på jobbet hände det en lite oväntad sak, Angelica Hansson klantar sig igen och står i ryggen i ett stödräcke eller vad det kallas. Smorde in mig med kylgel men det kändes inte som att det hjälpte. Fick en kommentar av en kollega, "Det var väl inte så farligt". Nej kanske inte tänkte jag, har ju inte så hög smärtgräns, men men, jag kan vara lite gnällig när det gör ont, vem är inte det???
När jag kom hem från jobbet passae jag på att fota så att alla kan se och KANSKE förstå att det gjorde lite ont iallafall. Så här såg det ut samma dag som det hände:


Väldigt svullen är det här.


Så här såg det ut i torsdags. Svullnaden har gått ner lite.
Känns iallafall fortfarande.


I tisdags kväll var man en snabb runda hemma hos Bella, kollade på lite tv, åt kladdkakan som blev över från i måndags och sen körde jag hem vid tolv tiden.


I onsdags jobbade jag för en annan kollega som skulle vara ledig, men när jag kom till jobb så fick jag reda på att den andra kollegan fortfarande var sjuk så det innebar ju att jag skulle jobba själv hela dagen. Det är ganksa tråkigt då man inte har nån att prata med. Men efter att jag börjat så kom en prao elev upp och hon skulle vara med mig hela dagen så jag slapp vara själv så det löste sig till slut. Det var inte så många avres-rum men det var en himla massa stanna-rum. Maten på jobbet var hur gott som helst, pasta carbonara. Mums.


I torsdags var "My" på jobbet igen och vi hade en hel del avres-rum så vi fick tyvärr jobba över en liten stund men klart blev det till slut iallafall.

I torsdags kom min underbara älskling hem från Stockholm igen och han hade mycket saker att berätta. Det har varit hur skönt som helst att han honom hemma i helgen, fast att jag har jobbat hela helgen.

I fredags kom Bella och Pontus och hämtade mig, sen körde vi till Ö&B och handlade en massa saker. Kassören sa när han skannade våra varor: "Man kan ju tro att ni ska ha fest."
Bella svarade han att det stämde sen skrattade han bara och önska oss en trevlig kväll.
Jag åkte med Bella hem fast att jag mådde skitdåligt, älsklingen kom och hämtade mig efter att han slutat jobba i Helsingborg och när vi kom hem la jag mig på soffan och somnade på två sekunder, älsklingen väckte mig igen vid sex på kvällen och frågade hur jag mådde. Min huvudvärk hade försvunnit som tur va. Vi åkte iväg och handlade lite saker sen körde vi hem till Bella och Linus. Älsklingen festade med dom men jag körde hem vid tolv tiden.

Igår jobbade jag för första gången själv på frukosten och det gick faktiskt bättre än vad jag hade trott att det skulle gå. Sen kom "Newton" och han hjälpte mig med diverse saker. Efter att frukosten var klar och allt annat fixat där nere så gick jag upp i städ och fortsatte där.
På kvällen beställde älsklingen, jag och Ola hemkördning på pizza.Vi ska snart köra in en runda till Hbg och kolla om det kommer några coola bilar man kan kolla på. Jag tyckte att det var kallt så jag satt mest i bilen och frös. Vi körde hem vid tolv tiden.

Idag har jag jobbat igen, jag var ganska pigg i morse men nu är jag helt slut. Kanske för att det är så varmt ute och kvavt är det och men solen lyser inte speciellt mycket.
När jag kom hem från jobbet passade jag på att hoppa in en runda i duschen, jag tog i och för sig god tid på mig men vi kan säga att jag duschade snabbt. Skönt var det iallafall.
Älsklingen har sålt en av sina bilar idag så nu är det en ledig plats i garaget. Om jag känner min älskling väl så kommer det snart en ersättare dig inom kort. :)
Ikväll blir det att ta det lugnt, kanske kolla på en film eller nåt. Vi får se vad som händer.

Kram JAG

Helgens bravader.


Denna helgen har varit hur trevlig som helst, det har varit fint väder och vi har hittat på en massa saker känns det som.


I torsdags när älskingen kom hem från jobbet satt han med en penna i handen, jag sa att han fick skriva exakt vad han ville på min hand och han skrev och när han var klar tittade jag handen och detta blev vad han skrev:




I fredags var vi hemma hos Bella och Linus, vi grillade korv och hade trevligt. Älsklingen och Linus drack groggar och tittade på Youtube medans jag och Bella drack kaffe och kollade på tv. Det blev ganska sent innan jag och älsklingen körde hem.


I lördags var vi oxå hemma hos Bella och Linus, dom hade fest. Det kom en massa folk fast i omgångar. Jag åkte med Bella ut till stallet för att hjälpa henne ta in hästarna och där fick jag en "nära döden upplevelse". Han som bor i huset där hon har sina hästa skulle också ta in sin häst och när han kopplade från elen på staketet så blev hans häst jätterädd och jag stod precis bredvid och jag hörde bara Bella skrika, AKTa!!! Så jag tog några steg bort och duckade lite. Men det gick bra som tur va. När vi kom hem till Bella och Linus igen så hade folket börjat bli lite fulla. Jag och Bella kollade lite på tv och spelade även kort och Yatzy. Vi körde hem vid halv två tiden tror jag.


Igår jobbade jag, det gick bra. Vid halv fyra tiden körde jag och älsklingen till Väla för att jag ville förlänga mitt abbonnemang och kanske få en ny mobil på köpet men den mobilen jag hittade var GIVETVIS slut så jag får vänta med att förlänga mitt abbonnemang tills den telefonen kommer igen.

På kvällen var jag, Bella, Linus, Ola, Jerry och älsklingen på bio. Vi såg Fast and Furious. Den nya, den var hur bra som helst men vi kunde ju fått sitta i den stora biosalongen för det var inte mycket plats man hade för benen där vi satt men men. Efter bion körde vi till McDonald´s och åt lite snabbt sen körde vi ut till garaget för att älsklingen skulle hämta sin jobb bil. Så nu har jag golfen denna veckan så att jag kanske kan hitta på nåt.




I morse körde älsklingen till Stockholm igen, kanske han kommer hem på torsdag eller så blir det på fredag, han skulle se hur mycket dom hinner göra i veckan.
Jag började jobba halv ett idag så jag jobbade inte så länge. Louise är sjuk så jag får jobba för henne. Ska jobba för henne imorron också och på onsdag och torsdag jobbar jag för min andra kollega.

Ikväll har jag varit hos Bella, hon bjöd på pizza och kladdkaka, hur gott som helst. Det är trevligt att komma hemifrån lite själv också ibland. Att man kan göra nåt istället för att bara sitta hemma och uggla framför tv:n. Pontus var så himla trött idag att han skrattade åt allt. Jag filmade honom lite men har inte kommit på hur man lägger upp en film på bloggen utan att man lägger den på youtube först. Nån som vet hur man gör så får ni gärna säga till?????


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen för min del. Ha det bra folket. Kram JAG

Torsdag

Hejsan idag.


Nu är det torsdag den 16e april. Min systerdotter Johanna fyller år idag. Grattis till dig.


Idag ska jag bege mig med Bodil på en cykeltur, vi ska cykla till försäkringskassan och få några papper påskrivna så att jag kan få LITE pengar av dom denna månaden. Det är bra när man ska ta alla timmar man jobbat och dela det med åtta så att man får fram hur många HELA dagar man jobbat, plus att man ska räkna bort alla timmar man jobbat på en helgdag eller kväll. Jag räknade ut att jag ska få betalt för 8 dagar denna månaden och det är ju lite pengar det också.


Idag ringde dom från jobbet, fick 5 nya dagar som jag ska jobba, känns skönt för nu kommer jag över ännu en månad med 50 timmar på. Nu är det bara maj och juni kvar som jag ska komma över 50 timmar sen har jag en ny a-kassa period och det är skönt att veta men än så länge är det lite nervöst. Kanske inte låter så bra men eftersom det är svårt att få jobb nu så vill jag hellre ha a-kassa istället för aktivitetsstöd. Det ger ju inte så många kronor om dagen om man jämför med a-kassa. Jag ska jobba söndag, onsdag, torsdag, lördag och söndag. Det är dom dagar jag fått hittills. Hoppas på att få måndag och tisdag näst, nästa vecka också men det återstår ju att se om det behövs.


Igår fick jag en kommentar i min blogg, från min kära syster. Hon undrade vart bilderna från mitt kalas tog vägen så idag kom dom. Hoppas att hon blev glad för dom fina bilderna.


Här träffas Nike och Hampus för första gången, Hampus ville gärna leka med Nikes favvonalle Leo men Nike håller hårt i honom. Min Pappa (till höger) tänker så det knakar. :)


Här är min äldsta syster, Annelie (till vänster), hon verkar suspekt mot min mat, hmm... Johanna(systerdotter) försöker gömma sog bakom coca cola flaskan.


Detta är då Annette, hon som ville att bilderna från mitt kalas skulle läggas ut. Jag undrar om det var mest detta kortet hon ville se. :)




Det var lite trångt i lägenheten men vi fick plats iallafall.


Här har vi systerdotter Johanna(till vänster) och systerdotter Nike.


Hampus var inte så blyg, han passade på att va hos dom flesta.


Ann-Sofi (Fia) fick känna på hur det känns att han en pojke i famnen. Hampus passade på när inte Nike var i närheten.


Här är Annelie och Stefan sitt rätta jag. Usch!!!



Ikväll blir det kanske lite party, inte säkert än, får se hur älsklingen mår när han kommer hem från jobbet, han han nog inte mått så bra under natten, han har varit uppe några gånger och så. Han är antingen rejält förkyld eller så är det hans pollenallergi som kommit igång på riktigt nu och det kanske inte är så himla kul.


Nu ska jag bege mig iväg. Skriver kanske senare idag om jag har tid och ork. Kram JAG

Lill-lördag.

Ja nu är det onsdag, fint väder och man är ledig till söndag som det ser ut just nu. Inte så himla glad för att vara ledig, ger ju liksom inga pengar. Hoppas dom ringder från jobbet imorron.


Igår jobbade jag till halv tre. Efter det var jag hemma, diskade upp lite och spelade guitarr hero tills älsklingen kom hem. Då körde vi ut till garaget och pratade med Trucken och Jonas, (älsklingens kusin). Galna människor det men men, det var trevligt. Efter det körde vi och handlade.
När vi kom hem lagade jag spagetti med köttfärssås. Gott som bara den fast att vitlökskryddan tog slut.:(
Vi kollade lite på tv sen gick vi och la oss.


Idag har ag inte gjort så himla mycket förutom att jag hämtade ut ett paket på posten, det var det jag beställde från nätet förra veckan. Jag monterade ihop hyllan när jag kom hem och satte den på plats. Det blev hur bra som helst. Sängkläderna ska tvättas innan jag kan bädda med dom så det får vänta lite.


Ikväll har jag, älsklingen och Ola varit hemma hos Bella och käkat tacos. Mums var det. Efter maten drack vi lite kaffe och pratade. Badade pontus och Tösen. Tittade på Gray´s Anatomy sen körde vi hem.


Här är Pontus nybadad, han verkar nöjd och snygg frissa fick han efteråt.


Efter att pontus badat så var det Tösens tur. Hon verkade inte så glad men stod ändå stilla.


Här är det dax för nagelklippning, Pontus verkar tycka det är roligt.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och lösa lite korsord. Ha det superfint. Kram JAG

Påsk helgen.

Hejsan.

Nu är påsken NÄSTAN över. Bara imorron kvar oxå sen är det allvar igen. Helgen har varit helt underbar med lite utflykt, grillning, middag hos svärmor och filmkväll och mys.

I torsdags kom älsklingen hem igen efter att ha varit borta sen i måndags. Vi gjorde inte så himla mycket då, vi var hemma hos Henke & Angelica, Ep var oxå där, vi skulle ha spelat kubb men vi drack kaffe och pratade en massa istället, hur trevligt som helst.


I fredags gick vi upp vid kvart över sju på morgonen, gjorde oss klara för en hel dag på Elmia. Vi åkte först till Shell för att äta korv till frukost, vi köpte sen glass efter det. Det var jag, Ola och älsklingen. När vi var klara för att köra så kom jag på att jag glömt min kamera så det var bara att vända och hämta den. Och min mobil för den verkar jag glömma hela tiden nu. Ändå ingen som ringer.
Vi körde och körde och till slut så somnade jag där bak med Olas tröja som kudde. Jag vaknade när älsklingen nämnde nåt om att kissa och då stannade vi mitt ute i ingenstans, det fanns bara träd och skog runtomkring. Bella ringde och frågade vart vi va men eftersom jag inte visste så fick hon prata med älsklingen och då bestämde dom att vi skulle träffas på Statoil innan vi körde in på Elmias parkering. När vi kom fram dit var där KÖÖÖÖÖÖÖ!!! Vi stod nog i kö i en timme minst innan vi ens kom in genom dörrarna och där inne fick vi oxå stå i kö till kassan. När detta var klart kunde vi äntligen gå runt och kolla på alla dessa coola bilar och massa annat. Jag har aldrig varit på Elmia innan så det var himla kul tyckte jag.

På kvällen var jag, älsklingen och Ola hemma hos Bella och Linus och grillade, mycket gott med mat efter en sån lång dag. Vi kollade lite på Singing Bee, nån film och sen var det ett komediprogram på tv. Vi körde hem igen vid halv två på natten.


Detta var i kön innan vi kom in på Elmia.


Ice Age bilen tyckte jag var cool. Det fanns andra bilar som oxå var coola.




Batman-bilen såg inte riktig ut men det var ju den.


Så här stor är en älg, på riktigt, ganska otäckt faktiskt.


Det var många bilar som hade såna här häftiga motiv. Coolt va??



Igår körde vi hem till älsklingens mamma på middag, vi fick kyckling, kokt potatis och sås till det. MYCKET gott och nej, där fanns ingen glas i kycklingen. Lite besviken blev jag över det men men, kanske kommer en annan dag. Ola, Ep, Hampus, Evelina, Anki och Pelle var givetvis och med. Tror inte heller att dom fick nån glas i maten. Hmm....

På kvällen var jag och älsklingen inne i Helsingborg en snabb runda för att kolla om där var nåt Streetrace men där var knappt inget folk så vi körde hem igen.

Ola passade på att göra lite reklam efter middagen.


Undrar varför alla sitter på golvet?? Hmm...


Idag har vi varit i Hyllinge och tvättat älsklingen Volvo, ätit pizza med Ola och ikväll körde vi hem till Bella och åt kladdkaka och drack kaffe. Kollade lite på bilder från när Pontus var liten och sen körde vi hem, Ep var oxå där en runda och kelade med hundarna. Hemma kollade vi på film och hade det mysigt.
Vi tittade på filmen Bolt. Den var jättebra.

Massa mys i soffan.


Pontus grattade som bara den när han hamnade i mitt knä. Mys...


Nu ska jag krypa ner i sängen och se vad morgondagen kommer bjuda på. Ha det superbra alla. Kram JAG

Inredar Angelica är i farten.



Idag är det tisdag, jag har varit ledig, inte så kul att vara ledig för man har inget att göra. Det är en annan sak att vara ledig när man har jobbat en längre tid men idag har det bara varit jobbigt. Jag har fixat och donat, har bäddat rent i sängen, diskat och kört en runda med dammsugaren. Druckit en massa kaffe och myst lite i soffan. Jag har även inhandlat lite saker på internet. Köpt beddsett till vår nya säng, (som jag skrev om i förra inlägget) och en hylla till duschen. Längtar tills det kommer så att jag kan hämta ut det på posten.



Detta var det jag beställde idag. Det till vänste till min sida och det andra till älsklingen. Vad tycks??


Idag har iallafall vi fått en ny granne på första våningen, en tjej skulle jag tro. Anledningen att jag tror att det är en tjej är för att dom började med putsa fönsterna. Tror inte att det är det första en kille tänker på när han flyttar in i en ny lägenhet. Eller? Kanske bara jag som tänker så?



Älsklingen jobbar uppe i Stockholm igen så han är ju inte hemma. Han har varit hemma i två veckor nu men då har ju jag jobbat. Det är lite jobbigt när det blir så men han kommer kanske hem redan imorron, får se hur det går för dom.



Jag har haft så himla tråkigt idag så jag har suttit och räknat ut hur jag ska göra för att hinna spara ihop 10000kr till slutet av detta året. Då har jag räknat väldigt lågt med den inkomst jag tror att jag kommer ha i månaden. Det kommer bli himla spännande och se hur det kommer gå. Eftersom jag inte fått en enda räkning från mitt tandläkarlån så kommer jag väl få allt på en o samma gång, därför har jag beslutat mig för att lägga undan 10000kr så att jag kan betala allt på samma gång också. Bra va? Inte så roligt att sitta och räkna på sånt men vad ska man göra när man har tråkigt???



Idag har det varit sol till och från tycker jag, satt iallafall på balkongen med en kopp kaffe och avnjöt en cigg innan idag, har fixat iordning här ute så det är fint och nu kan jag sitta här med min LILLA dator och blogga. Haha...



Har precis tittat klart på andra avenyn och jag har pratat med älsklingen och sagt godnatt. Han är i Kalmar nu för dom skulle bygga nåt där imorron, han har kört från Stockholm så han var ganska trött och det kan jag förstå med tanke på att han kör en "tinnituscontainer". Tycker synd om honom. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag dricka en kopp varm oboy och lösa lite korsord i sängen innan jag lägger mig. Ha det superbra alla. Kram JAG

Godnatt


 

Äntligen vår???

Kära läsare!!!


Idag är det söndag, sista dagen på veckan, har jobbat klart för denna veckan, skönt som bara den.

Ska gå tillbaka lite i tiden och berätta vad som har hänt på senaste.


I fredags jobbade jag till tre, var hemma vid kvart över tror jag, hade tvättid så jag gick genast ner och satte på två maskiner tvätt. Älsklingen var hemma och kollade nåt på datorn, han kom på vid fem tiden att vi skulle grilla och festa lite hos Linus och Bella så när tvätten var klar körde vi och handlade grillspjut och potatissallad och sen körde vi hem till Bella och Linus. Där började älsklingen att dricka så smått och jag drack alkoholfri äppeldricka eftersom jag skulle köra hem och skulle upp och jobba på lördagen. Vi hade himla trevligt under kvällen och det kom en hel del folk dit. Bella hade lagat en SKIT god kladdkaka som var väldigt mäktig. Passade på att ta lite bilder under kvällen också, inte för att dom blev så bra men alltid nåt.
Jag och älsklingen körde hem vid ett tiden på natten.


Linus har bra hand om grilltången! :)


Fast våra bitar glömde han att vända! :(


Här är alla samlade i soffan. Från vänster: Adam, "Bumbis" tjej, "Bumbi",
Stefan, "Licka" och lilla Nicole. (Tror det blev rätt).


Bella och Pontus fick också plats på ett hörn i soffan.


Vovvarna blev trötta efter alla rester!


Undrar vad Linus har hittat? Jerry (vänster) och Tobbe (höger) ser lite
skeptiska ut.


Igår jobbade jag igen, jobbade ihop med en tjej som ska vara sommarjobbare detta året så det var hennes första gång hos oss. Fick visa henne hur vi gör och så men det gick hur bra som helst tyckte jag. Vi fick till och med lunch på jobbet igår, det blev lax med sås och potatis, och sallad såklart. Himla gott var det. Eftersom mina knasiga kollegor fått reda på att jag har en blogg är dom himla intresserade av att veta adressen så att dom kan läsa allt "skit" jag skriver om dom och det är ganska jobbigt när som tjatar men en vacker dag kommer dom ju hitta hit dom också, ska bli himla kul och höra vad dom säger då. Jag har ju inte skrivit nåt illa om dom så jag skulle ju kunna ge dom adressen men jag tycker det verkar roligare om dom hittar den själva. Och även om dom hittar adressen och läser så tror jag inte att dom kommenterar nåt. Tråkigt och ledsamt blir det då ju.

Efter jobbet cyklade jag hem, det var väldans varmt igår och jag kände inte alls mig så fräch när jag väl kom hem. Jag och älsklingen körde till Ikea och där hittade vi en säng som vi köpte. Det var hur billigt som helst eftersom dom hade 50% på alla sängar fram tills idag så vi blv ganska chockade över det billiga priset. Vi fick köra ut till garaget och hämta älsklingens jobbebil för att sen köra till Berga och "lösa ut" sängen. Vi lastade upp den på taket och den körde vi hem och bar upp den i lägenheten, nu står den i hallen och väntar på att inta plats i sovrummet. Vi måste först röja upp där annars får den inte plats, den är ju lite större än den andra.
Efter att vi lämnat av sängen hemma körde vi till garaget igen och bytte bil sen körde vi till Strövelstorp och tanka, där mötte vi Pelle och "gamleman", dom skulle också tanka, pratade lite med dom sen körde vi till Hyllinge och tvättade bilen sen körde vi inte till Streetracet i Helsingborg. Det höll på ett himla bra tag innan polisen kom. Vi körde inom McDonald´s innan vi körde hem igen vid halv ett tiden.


Idag har jag jobbat 4 timmar, det kändes som att tiden bara rusade iväg idag men så är det nog när man har mycket att göra.

Ikväll blir det hemma mys skulle jag tro, älsklingen är inte hemma så jag ska snart ringa honom och fråga om vi ska hitta på nåt idag eller om vi bara ska vara hemma och ta det lugnt. Kanske det blir att vi tittar på en film eller så får tv-programmen duga idag.
Nu ska jag gå och sätta på en kopp kaffe och njuta av n cigg på balkongen. Ha det superbra alla. Kram JAG




                                                                             PS: Glöm inte att kommentera!!! DS.

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0