Fredag 19 november.

Började dagen men att ringa a-kassan och kolla upp hur det ligger till med min inbetalning som dom verkar klabbat med men nu fick jag rätsida på det hela sen ringde jag hyresvärden för att kolla så att jag verkligen skrivit rätt lägenhetsnummer till skatteverket då det skulle lämnas idag. Stefan får lämna sitt sen när han kommer hem eftersom han ska göra det via internet. Sen körde jag ner till stan för att försöka hitta en parkering, inte världens lättaste vid lunchtid men det gick till slut.


Jag mötte upp Linda sen lunchade vi på passagen, den kinarestaurangen som ligger där inne. Det var mycket gott och mätta blev vi. Sen gick vi inom H&M innan vi gick till banken sen hämtade vi bilen och körde till skatteverket där jag bara lämnade ett papper till dom.


Vi körde hem hit och drack en kopp kaffe och snackade lite skit och spelade UNO och jag vann. :D Sen kom Steve och Hasse hit på kvällen, då beställde vi pizza, jag och Linda delade då vi fortfarande var mätta efter lunchen. Efter maten kollade Steve och Hasse på lite bilsaker på nätet medans jag och Linda spelade TP och där loosade jag stort men förhoppningsvis får jag en chans snart att få revanch. Det har varit en helt underbar dag fast att vädret varit så dåligt.


Jag och Steve har bara legat på soffan resten av kvällen och ska snart lägga oss. Imorron har jag inga planer på att göra nåt så det ska bli skoj och se vad som dyker upp.


Ha det fint alla och trevlig helg. Kram JAG

 

Sömnlös...

Jaha, då sitter man här igen.
Jag kan verkligen inte sova, har inte varit några problem innan men just idag kan jag inte och jag vet inte varför. :S


Idag har jag varit hos min underbara vän, Linda. Vi drack en kopp kaffe och åt en bit madeltårta sen begav vi oss till Willys för att vi deltagit i deras internettävling där man kunde va 1 av 20 stycken som vann 1000kr att handla för eftersom dom hade premiär idag i sin nya lokal bredvid NP Nilsson. Men jag vann inte men Lindas styvsvärfar gjorde och det var ju alltid nåt. :D Sen var vi på Maxi en runda och handlade sen lagade vi mat när vi kom hem igen, det blev kycklingfilé med klyftpotatis och Lindas egna sås som var jättegod, ja allt tillsammans var verkligen gott dessutom.
Efter maten tittade vi på Efterlyst sen körde jag hem och tog mig en varm dusch så att mina muskler slappnade av lite, vet inte vad det är med mig men den senaste tiden verkar det som att jag går och spänner varenda muskel i kroppen och är helt slet och det är inte alls skönt så när man duschar varmt så slappnar ju musklerna av och då gör det inte lika ont längre.


Steve jobbar i Kalmar denna veckan också, han är nog inne på sin 7 vecka där uppe nu, tycker inte om att han är borta så mycket men det tur att han kommer hem på helgerna iallafall.


Imorron ska jag försöka passa på att tvätta lite och städa undan det värsta här hemma, lite disk o sånt småplock som det blir ibland. Sen på kvällen ska jag titta på Robinson. Det är det bästa programmet på torsdagar. :D


Nu ska jag göra ett nytt försök att försöka somna. Hoppas att det går bättre nu än innan. Sov så gott alla. Kram JAG

Inspiration

Hej.

Ja, jag har ju inte varit här på ett tag men jag har inte orkat eller haft lust att skriva nåt. Har bara tyckt att det varit tråkigt att skriva nåt eftersom jag egentligen inte har nåt intressant att skriva om. Typ som nu....

Varit ganska tungt på sistone efter allt som har "hänt" men känns lite bättre när man ser ett litet "ljus" på "problemet". Kanske dumt att skriva i gåtor men som sagt, har ingen ork eller lust att skriva ner allt så här.

Nu är det november och jag har fortfarande inget jobb. Har fått 1 samtal om jobb och det gick ju som det gick men jag ska peppa mig själv mer nu för varje dag och hoppas att det kommer fler samtal inom kort.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka drömma nåt trevligt för ovanlighetens skull. Godnatt. Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0