Grattis!!!

För exakt 24 år föddes en liten flicka som fick namnet Angelica. Men nu har hon blivit stor, alldeles för stor. :D

Har haft en bra dag förutom incidenten i morse men jag hoppas verkligen att det inte ställde till med några problem. Det är inte mer än mänskligt att göra fel och det var verkligen inte meningen. Säger iallafall förlåt ännu en gång.

Varit hon svärmor o svägerskan på lite mat o fika, fick en fin och uppskattad present av Evve. Tack så mycket!!

Nu har kommit hem, satt mig i soffan och slappnat av. Ska kolla på lite tv sen blir det att lägga sig så att man kan få lite sömn innan det är dags att upp tidigt o börja jobba!!

Grattis till mig!! :D

22 mars 2010

Sitter just nu och har lunch. Har med mig mat som blev över igår. :D Smakar bra men skulle vilja ha ketchup till. Ni kan nog gissa vad jag äter. Har inte alls mycket att göra idag. Har fått städat undan en massa och vikt en himla massa tomkartonger. Har fått två pallar med gods idag. Det är nog det "största" som har hänt. Chefen skickade ett sms till mig i morse om att jag kunde få sovmorgon om jag ville men då satt jag redan på bussen. :( Jag ska bara vänta på posten nu sen ska jag ta bussen till varalöv. Hem till svärmor och Evve alltså. Det är ju tyvärr sista veckan innan löning så man får ju snylta lite mat hos dom. :( Dock inget man är speciellt stolt över men jag frågar hellre än att inte äta alls. Då mår man bara dåligt av det senare. Jag kommer ju givetvis att bjuda tillbaka till dom sen eller så får jag ge dom en slant som tack. Vad vore livet utan folk som hjälper och ställer upp? Jag själv hade inte tvekat att hjälpa nån som behöver mat. Om jag själv hade kunnat alltså. För att fördriva tiden idag sa min Chef åt mig att skriva skyltar så att man vet var alla saker står osv så att dom ser om det skulle bli att jag blir sjuk nån dag. Jag har ju ändrat om en hel del sen jag började här. Missar dom nu så tror jag att jag blir galen. Har skrivit med STORA bokstäver och med neon penna så det verkligen lyser. :D Nu ska jag sopa av golvet lite. Ha det superfint alla. Kram JAG

Idag.....................

...................är det söndag. Undrar hela tiden vart helgerna tar vägen, dom bara flyger iväg. Kanske är det så att man gör allt på helgerna som man inte hinner i veckorna o tiden för vila, lugn och ro är borta??

Igår var iallafall en sisådär dag. Först var dagen bra sen började "vissa" sprida dålig energi och då tappar man humöret och lusten till allt. Men sen "räddade" min underbara Steve mig genom att säga några fina ord och jag fick possitiv energi tillbaka.


Jag körde hem till svärmor och Co. Där spelade vi UNO. :D Yes, jag som längtat så mycket efter det. Dock vann jag inte men det är underhållningen och sällskapet som räknas. Sen att svärmor och Evve fick fnatt på slutet om en "liten mus" gör ju inte saken bättre, det var roligt iallafall och jag anar att det röda vinet spelade stor roll i det hela, eller vad säger du Anki?? :D
Det var jobbigt att köra hem för dimman var så tjock att man inte såg mer än 2 meter framför sig och man fick köra i låg hastight så att man upptäckte bilarna framför i tid men hem kom jag iallafall.


Idag har jag pratat en hel del med min kära syster på msn, eller rättare sagt så har jag jag skrivit en massa till henne och hon har bara svarat med typ, "ok", "ja" "fint" osv osv... :D
Ibland är det skönt att prata av sig med nån.. Hon kanske inte ens läste vad jag skrev utan bara svara med det vet ju inte jag. Jag är nöjd iallafall. :D


Jag körde hem till min pappa, han o serbon var inte hemma men min syster och bror var där och fixade en massa, min syster körde med motorsågen i skogen sen ville den inte starta av nån konstig anledning så hon gav upp på den. Medans hon satt och rengjorde den kom pappa o hans serbo tillbaka, dom hade varit ute på en långpromenad i det fina vädret. Pappa var helt slut.. Hehe...
Då blev det kaffe och kaka och en massa prat om allt o inget, det är närmare ett halvår sen vi sågs sist så det var trevigt att träffa o prata med dom igen.


När jag kom hem började jag laga lite mat sen kom Steve hem och efter att vi ätit har vi bara legat på soffan och haft mys. Hur underbart som helst.
Nu har vi precis tittat klart på Johan Falk filmen och jag ska snart bege mig mot sovrummet för att inta sovpossition. :D


Ha det fint alla. Kram JAG

 

Bödamus!! :P

Hejsan.

I morse vaknade jag kl: 6.35 och jag har inte vaknat så tidigt på, ja jag vet inte hur länge sen det är. Jag gjorde iallafall ett tappert försök att somna om igen men det gick verkligen inte så när klockan var 8.40 gav jag upp. Gick istället o la mig på soffan, i hopp om att jag skulle somna om där men icke... Kvart över nio kom Steve upp, yrvaken som bara den. Han hade ställt sin klocka på 10 men han vaknade också innan o kunde inte somna om han heller...


Jag har tillbringat denna dagen framför datorn, letat upp en massa låtar som jag vill att Steve ska bränna på en skiva som jag kan ha i bilen, lättare sagt än gjort vill jag säga. Har bara hittat 12 låtar som jag vill ha. Det räcker inte så långt, ska man bränna en skiva får där ju va en hel del låtar på den annars tjatar man ju ut skivan på nolltid.


Har också druckit en massa kaffe idag, var ett tag sen jag kokade eget kaffe här hemma. Jag tror inte att jag är så hemma på att laga eget kaffe längre, smakar inte som det ska. Alla andras kaffe är mycket godare och på jobbet smakar det ännu bättre. Hmm, vet inte varför men men...


Jag har även bakat en massa negerbollar idag, så här såg det ut när jag var klar. :D


 Det blev en del och jag är ganska trött i händerna nu. Undrar varför.. :P


Ikväll vet jag inte vad man ska hitta på men det blir väl att ligga på soffan och bara ta det lugnt skulle jag tro. Kanske jag hittar nån bra film som man kan kolla på och fördriva tiden med.


*************************

Nu har jag bestämt att jag ska köra ut till garaget och kolla vad grabbarna hittar på då Steve inte svarar på mitt sms. Hmm, dom kanske inte ens är det!! :S


Ha det fint alla. Kram JAG

 

Tjenare idag!!

Jag känner mig väldigt hälsosam på mitt nya jobb. Idag fick jag traska till kontoret (som ligger andra sidan stan) och hämta fler fraktsedlar eftersom det är lönebryt och så mycket som möjligt ska skickas iväg. Så det blev en halvtimmes promenad idag. Härligt... Tur det hade slutat regna precis då. :D
Sen kan jag också säga att det är en JÄ*LA tur att jag har stårhätta på mina skor nu när jag jobbar för annars hade jag bara haft en halv högerfot nu. Först o främst skulle jag vara duktig som vanligt att byta blad i skärkniven, (den andra va helt kass) då lyckas jag tappa det nya bladet rakt på foten. Det kom bara ett fint kling så det var ingen fara. Sen när posten kom för att hämta vagnarna rullar jag givetvis över min egna fot och får hela tyngden på foten. Det var tungt och gjorde ganska ont. Vill inte ens veta hur det hade gått om jag INTE haft stålhätta på skorna.

Jaja, nog om det. Nu är det HELG!!! :D Vad ska man hitta på denna helgen då? Jag har inget inplanerat, dvs, inga kalas eller fester vi ska på. Vad ska man hitta på?? Någon som har förslag???

Kanske man har turen att få spela lite UNO med svärmor och Co kanske? Vem vet. Håller tummarna!! :D

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen en stund och jag ska stå där tills jag blir skrynklig. :D Sen får se nog bli en kopp kaffe så att man klara hela kvällen i vaket tillstånd. Får nog ringa min bättre hälft också och fråga vad han hittar på och om HAN har några planer för idag/kväll!

Ha det fint alla!!!

Todeloo!!!

Hejsan.

Ja som ni ser har jag bytt utseende på min blogg. Jag har nästan kommit på hur man gör för att fixa den. Den är alltså inte klar än men jag har hållt på med den hela kvällen så jag sparade den såhär tills vidare.

Idag har jag varit hos ams, har fått en ny handläggare men det va inte henne jag träffade idag utan en annan. Vet inte varför jag inte fick träffa henne direkt men men, kommer väl göra det nån gång, om dom inte hinner byta igen. Jag är glad iallafall när jag fick berätta att jag fått nytt jobb. Hon var också väldigt glad för min skull.

Lagade mat till mig o Steve, det blev falukorv med makaroner. Det var mycket gott.
Sen åkte jag och Steve och tvättade bilen, körde ut till garaget för att kolla vart det läcker in. Blir liksom lite imma på rutorna efter att man tvättat den och det ska det ju inte bli men vi hittade nog felet så det var ju bra.

Imorron blir det att jobba igen. Fasar för hur det kommer vara, om jag inte var där idag, då har man alltså två dagars jobb imorron. Hmm, får se hur det går. Hoppas på att kunna äta lunch imorron iallafall.

Ha det bra alla. Kramis

 

10 mars 2010

Onsdag idag! :D

Det har varit tre snabba dagar denna veckan än så länge. Har fått sytt tre av sex kuddfodral hemma hos svärmor. Har till och med varit på ikea och köpt innerkuddar för endast 9 kronor styck. Det är ganska biligt tycker jag.

Jag har även hittat min absolut framtida mobil. Den släpptes idag så den är ganska ny om man säger så men som det ser ut nu kan jag inte köpa den trots att den inte kostar så himla mycket. Får se om jag har råd med den om någon månad eller så. Får spara ihop lite först. Den finns i 4 fyra färger, blå, silver, svart eller "rosa". Jag kommer nog satsa på den i silver eller svart. Får suga på det ett tag till.

Just nu har jag början till huvudvärk och det känns inte som att det kommer försvinna av sig själv så det blir att ta en huvudvärkstablett snart. Hoppas på att det försvinner innan med några glas vatten. Kan ju vara så att jag glömt dricka tillräckligt idag.

Imorron är det torsdag och jag ska till ams och f-kassan för att lämna papper som vanligt, närsta onsdag ska jag till ams på inbokat möte och få min framtid utvisad, håller tummarna att det går som jag vill.
På fredag vet jag inte vad som händer än, blir nog att vila upp sig en aning skulle jag tro.

På lördag ska vi kanske iväg på lite äventyr men det är inget som är helt bestämt än. Får se hur många vi bir först och om vi har tillräckligt med pengar till det. Vi lever ju lite fattigt nu men det har ju sina orsaker, tyvärr!! :(

Ikväll ska jag kolla på Andra avenyn. Om jag kommer ihåg det, kanske jag hinner somna på soffan innan dess. Hoppas inte men om jag skulle göra det så kan jag ju alltid kolla på webben men det är inte lika kul.

Ni får ha det superbra alla. Kram JAG

Helgen!!!

Hej.

Denna helgen har varit underbar.
I fredags lagade jag mat hos svärmor och co. Det blev tacogratäng. Det verkade vara populärt eftersom all mat tog slut eller så hade jag gjort förlite mat..
Sen blev det UNO-spelande och Let´s Dance. Mycket mysigt...

Igår var jag med Steve på en massa ärenden, Steve köpte 3 tidiga "födelsedagspresenter" till mig. Jag blev väldigt glad för det är kanske inte nåt man önskar sig i present men det kommer gynna mig väldigt mycket eftersom jag verkligen behövde dessa saker.
Sen blev det bödamus hos svärmor och co igen. Då blev också UNO-spelande och melodifestivalen. Den jag håller på gick vidare och det blev jag väldigt glad för.. (Pernilla såklart)

Idag har jag varit med svärmor på maxi och handlat. (rastat tanten alltså) :D
Det är skoj att kunna hjälpa till ibland. :P
Sen körde jag ut till garaget där vi blev bjudna på pizza. Mycket gott.

Nu är jag hemma och kollar på Wallander-filmen, just nu är det ju nyheterna så jag passade på att skriva lite här.

Imorron är det vardag igen och Steve ska köra till Kalmar igen men han kör nog inte förrän på eftermiddagen eller så kör han på tisdag. Jag ska passa på att tvätta och städa lite imorron sen får vi se om jag orkar gå igenom mina papper som jag skulle ha gjort för länge sen men nu börjar det bli ganska mycker så jag får ta tag i det på riktigt nu.

Hoppas att alla har haft en lika skön och avkopplande helg som jag. Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0