STOPP

Hejsan idag.


Har jobbat som bara den den senaste tiden känns det som. Känner att jag inte hinner med mig själv eller mitt liv runtomkring. Det har känns som att det hamnat i ett stopp och nu känner jag mig osäker på hur man trycker på ON-knappen igen. Vet inte om jag vågar göra det och vad som kommer hända om jag gör det. Tror att det blir ett smärtsamt kapitell i livet som kommer ta ytterligare tid att komma ifrån. Jobb väntas mer nästa vecka.
Ska sova nu... /A

Lördag!!!

Hello.

Igår var man på lite fest hemma hos grannen (Ola), det var trevligt fast att det bara va jag, Steve, Ola, Nina och Jocke. Vid tolv tiden gick jag och Stve hem och resten gick ner till stan.

Ola i sitt rätta jag som vanligt!!

Kärleksparet från Fagersta!!! :)

Ja, jag vet inte vad jag ska säga!!!

Jag fick också va med på bild!!! "Tack" Ola!!!




Idag när jag vakna hade jag som vanligt ont i huvudet, trots att jag inte drack så mycket igår. Det är nog nåt med åldern tror jag men inte säker.

Idag har Ola varit här och spelar Guitarr hero med mig ett tag och nu är jag ensam igen med mitt kaffe. Vet inte vad jag ska göra. Hoppas på att Steve ringer snart och säger att dom är klara med Kims bil så att vi kanske kan hitta på nåt.

Jag har inte så stor lust att göra nåt mer än att bara ta det lugnt eftersom jag har 7 dagars jobb framför mig men nåt kul kan man kanske hitta på som inte är så ansträngande, typ titta på film eller nåt annat så att man slipper vara själv iallafall.

Tror att jag ska ringa Steve och kolla hur det går för dom, kanske det blir att jag tar en promenad ner dit så att jag har nåt att göra, det är ju en bit att gå men det är bra att röra på sig.

Hade det fint alla. Kram

Dax för uppdatering!!!

Hejsan.

Nu är det snart en vecka sen jag skrev här. Tänkte uppdatera det jag kan.

I tisdags var min andra lediga dag. Jag var hemma hos Kims pappa och tittade på när pojkarna lekte vidare med Kims bil. Tog en tripp i Kims pappas trädgård och jag hittade en massa fina saker så jag passade på att fota lite också...

Kims pappas fina pump i trädgården.

Den fina grodan på kanten är så fin...

En konstig blomma hittade jag....

Fin blomma, vet inte vad det är för nån bara....

Jordgubbar har han också i sin trädgård...

Blå blomma....

Cool blomma, ganska stor va den också...

En annan vattensprudlande sak....


På kvällen var vi hemma hos Kim och tittade på tv men det blev inte så länge för jag skulle upp och jobba dagen efter ju.



I onsdags efter jobbet gick jag direkt till Kims pappa, killarna höll fortfarande på med Kims bil och nu började det lika nåt så jag passade på att fota det också...

Låååångt ifrån färdigt...

Snart dax för fastmontering....

Färdigt!!!! Fint det blev, man kan tro att det är orginal men det är det verkligen inte!!!



I torsdags hittade vi en trevlig krabat på jobbet, så här såg han ut...

Vi döpte honom till Big Bertil innan B stog ihjäl honom med en kvast sen spolade jag ner honom i toan.


 efter jobbet gick jag till Coop för att hämta ut mitt paket, jag visste ju redan innan va det var men det var spännande att se hur allt såg ut och hur schemat var upplagt liksom.... Detta fanns i paketet....

Min vinst... Biljetterna till Madonna konserten!!!! :)



I fredags var vi hemma hos Kim igen och tittade på film, Kim lagade mat till oss och det var hur gott som helst.



I lördags somnade jag på soffan halv sju på kvällen, vaknade igen kvart i tolv, gick ut och rökte, gick på toa och gick och la mig igen så den dagen är bara som bortblåst.



Igår åkte jag med Steve till garaget där jag dammsög och torkade av hela insidan av bilen sen körde vi hem till Kim, där spelade jag, Ola, Ep, Kim och Steve kubb. Det var kul men jag trodde ett tag att alla utom Ola var ute efter att träffa mina ben istället för dom där klossarna och ont gjorde det men men...
Efter att vi spelat kubb gick jag, Steve, Kim och Ep hem hit och vi käkade mat sen spelade vi Guitarr Hero hela kvällen. Det var himla skoj men Gud va man får ont i handlederna efter ett tag spelande.



Idag är man ledig igen och på dagens schema står det AMS och F-kassan. Det är det ända jag har planerat denna dagen sen får vi se vad som händer. Ha det fint alla.
Kram JAG

Måndag 6 juli 2009

Tjena.

Nu har denna helgen och snart tagit ett slut. Nu är man ledig i två dagar men nu har ju det fina vädret försvunnit. Nu är det bara varmt och ingen sol och det är inte så himla kul när man planerat att ligga på stranden på sin lediga tid.

I lördags var jag, Ola och Steve på Jonstorps marknad. Där var inte så mycket som det var förra året men lite saker fanns det ju.


Efter marknaden var jag, Ep och Hampus på stranden, jag badade för första gången i havet på över två år och det var så himla skönt. Det var 24 grader i vattnet. Dock har jag nog förstört min klocka för den glömde jag ta av mig och den är inte vattentät men än så länge tickar den på...


På kvällen var jag och älsklingen hemma hos Kim och tittade på lite tv och dom satt o drack öl. Jag gick hem vid tolv tiden för jag skulle upp och jobba klockan 6 så jag behövde ju sova.


Igår jobbade jag till 2. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och efter det ringde jag till Steve. Steve kom hem och då lagade han "lunch" till oss, snitzel med potatismos minsann...


På kvällen kom Kim, Ola och Ep hit. Ola var bara här en liten stund. Jag lagade spagetti med köttfärssås. Sen körde Steve och Kim iväg och hyrde film sen tittade vi på filmen och det var inte min smak om man säger så men den var inte dålig.


Idag har jag och Steve varit och köpt mjukglass på Koffes, jag med chokladströssel och han med karamell strössel.

När vi kom hem somnade jag som en stock på soffan och sov till tio över sex. Sen körde jag hem till Kims pappa för Steve och Kim var där och fixade med Kims bil. Efter det körde vi hem till Kim och lagade mat och tittade på film. Hur trevligt som helst.


Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och lösa lite korsord sen försöka somna. Ha det fint alla. Kramiz

Månad 7

Hejsan.


Nu är det en ny månad, nya tag och mycket jobb. Har börjat på mitt sommarschema nu så det är i full gång. Det är dock väldigt varmt att jobba i denna värmen, speciellt när vi inte har nån AC heller men det gäller att dricka mycket vatten och göra sitt bästa så att man inte svinnar.



Jag vet iallafall att stranden kalla när jag är ledig och jag hoppas verkligen att det är lika fint väder då men med min vanliga otur kommer det väl regna när jag är ledig. Det återstår att se.
Jag hoppas att jag kommer få använda min nya bikini nån gång denna sommaren iallafall.



Älsklingen jobbar denna veckan ut sen har han semester nästa vecka men jag vet inte hur länge han har semester.

Helgen som var hade jag väldigt trevligt. I lördags jobbade jag till två sen åkte jag och Ola till Åstorp, där gick vi på marknad och där hittade jag lite fynd. Sen var vi ute i garaget och grillade på kvällen men vår nya grill som vi köpte. Det var hur trevligt som helst.



Nu ska jag dricka en kopp kaffe, röka en cigg på balkongen och vänta på att älsklingen ska komma hem från jobbet så kanske vi hittar på nåt trevligt ikväll.
Ha det fint. Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0