Januari är en tajt månad....

Jaha, då sitter man här hemma ensam igen och dricker kaffe. Känns så himla tomt när man vet att det är ingen som kommer hem till en. Det är en helt annan känsla än när älsklingen är i garaget, då kommer han ju iallafall hem på kvällen men det gör han ju inte nu när han jobbar.


Idag fick jag ett samtal från Sara, (Chefen), hon undrade om jag ville komma o jobba lite imorron och ja det vill jag ju, vill inte bara sitta hemma, det får man inga pengar för. Så imorron ska jag vara i serveringen och hjälpa Jossan på lunchen, hoppas att det ska gå bra men det tror jag, det gjorde det ju sist.


Igår skulle jag ha gjort en massa saker men jag fick migränattack så det slutade med att jag fick lägga mig på soffan och dricka en massa vatten. Den var inte rolig, kändes som att jag skulle kräka för varje minsta lilla rörelse jag gjorde men jag klarade mig från det som tur var.
När jag pratade med älsklingen så mådde han inte heller så himla bra, han hade ont i hela kroppen och kände sig dålig så han kommer säkert åka på en dumderförkylning.
Smsade med han innan idag och det hade inte gått över så jag håller tummarna för att han tar det lugnt på jobbet
iallafall...


Ja vad ska man säga, januari är en skit månad när det gäller pengar och räkningar, känns som att alla räkningar kommer just denna månaden och man får bara in hälften att dom pengar man brukar. Varför det är så vet jag inte men det kommer bli tajt tajt som bara den. Måste iallafall komma på nåt att köpa till älsklingen när han fyller år men vet bara inte vad. Om ni har några förslag på vad man kan köpa till nån som fyller 25 får ni GÄRNA höra av er...


I natt har jag sovit med två täcken och fönstret helt öppet och jag har verkligen sovit bra, det vill jag lova. Det var en upplevelse att bara kunna göra det eftersom i vår andra lägenhet kunde vi knappt öppna fönstret för att vädra för då blev vi ju avgasförgiftade eller så skrek folk in genom fönstret. Är så himla glad att vi inte bor där längre, längtar inte tillbaka för fem öre.


Jag fyller ju också år snart och jag har kommit på en sak som jag verkligen önskar mig men jag måste kolla en sak med vår bovärd först, för tänk om jag får det jag önskar mig så kanske det är emot reglerna och göra så i en lägenhet, får återkomma med vad det är men ni som VERKLIGEN känner mig vet ju redan vad det är jag önskar mig, haha...


Igår tittade jag lite på handbollen när jag låg på soffan med min migrän och Sverige vann med ett mål så om dom vinner nästa match så hamnar dom iallafall på en 7e plats i VM och det är ju inte illa men jag tycker att dom skulle kommit minst 4a, men men...


Idag har jag oxå fått ett årsbesked från försäkringskassan vad jag fick för inkomst av dom hela 2008 och det skulle vara himla konstigt om jag får betala tillbaka på skatten detta året med tanke på vad jag betalt in till dom men med min otur så skulle det inte förvåna mig om jag får göra det iallafall...


Nu ska jag ta och göra två mackor och dricka en kopp kaffe.... Ha det så fint.Kram

Nu jä*lar!!!

Hallå!


Igår blev det inte så mycket gjort eftersom min lön inte kom förrän idag så idag blir det att handla, fixa och dona. Ska försöka hinna göra lite iallafall. Har ju hela veckan på mig att hinna det mesta men tar det lugnt så jag inte gör allt på en dag.


Nu har älsklingen åkt till Stockholm igen och han kommer hem på fredag men dock inte lika sent som förra fredagen. Han trodde att han var hemma vid tre tiden p fredag om han inte skulle köra till Eslöv oxå men han fick se hur det blev med det.


Ikväll blir det handboll igen, inte för att det spelar nån roll men jag tycker att det är kul att titta på. Kanske jag till och med slänger i en film i dvd-spelaren. Brukar ju inte kolla på film när jag är ensam men om det inte finns nåt bra på tv så gör jag det.


Igår gjorde jag spagetti med köttfärssås och vi hade till och med chokladpudding med grädde till efterrätt och jag var helt trött och tjock efteråt. Kände mig helt svullen och blä...Ja, ni vet säkert vad jag menar. Därför känner jag att Bodil måste nog användas flitigt idag så att man kompenserar det.


Skriver sen...Haj.

Planering!!!

Att göra måndag:


* Betala räkningar
* Städa, rensa och plocka undan
* Handla
* Hänga tavlor
* Tvätta
* Möblera lite kanske


Nu har man kommit på en del saker som måste göras. Kanske jag inte gör allt imorron men det är saker som måste bli gjorde nästa vecka. Jag hoppas på att få lite jobb denna veckan så att jag inte bara sitter hemma och ugglar.

Älsklingen ska jobba "hemma" imorron, han ska göra vattenprover igen men kommer inte ihåg vart han skulle göra dom men det är vad han ska göra. Han ska nog åka upp till Stockholm igen i veckan men vet inte om han ska åka på tisdag eller onsdag. Det får vi se hur det blir.


Ikväll hoppas jag på att kunna se iallafall en av filmerna som vi har hemma, kanske älsklingen och vill kolla. Han är just nu ute i garaget och hjälper Linus med hans bil skulle jag tro.


Nu har jag bäddat ner mig i soffan med en stor och skön filt och väntar på att Handbollen mellan Sverige - Ungern ska börja. Jag vet inte om jag kollar på hela matchen, tror jag kommer somna, känner mig lite nere idag, kanske förkylning men jag hoppas på att det bara är att jag är trött.


Ha det superbra...Kram JAG

Det löste sig igår!!!

Tjenixen!!!


Nu har man hittat upp ur sängen också men skulle lätt kunna sova hur länge som helst till för mina ögon verkar inte vilja öppna sig helt. Har sovit som en stock i natt och jag tror det är för att vi bytte madrass igår innan vi la oss.

Igår förlorade Sverige matchen mot Frankrike och detta innebär ju att Sverige inte kommer gå till semifinal i Handbollen eller hur det nu låg till men ikväll spelar Sverige mot Ungern. Eller ja, eftermiddag blir det kanske eftersom matchen börjar halv fem. Ska nog titta på den ändå. Fast att det inte känns lönt men jag har ju inget bättre
för mig.


Igår var jag och Steve hemma hos Linus och Bella. Där var huset fullt kan man ju säga. Bellas bror, hans kompis o hans tjej plus en kille till som jag inte vet vad han va, bror eller kusin kanske... Delle och Jerry var där. Vi hade hur trevligt som helst. Jag och Steve drack inget men fan vad kul vi hade, har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Skit, har till o med ont i magen idag som vi skrattade... Jag, Delle, Linus och Jerry spelade kort och det var trevligt som fan. Vi fick till och med se fyrverkerier för dom firade ett bröllop bredvid och det var jättefint att titta på. Jag filmade allt men vet inte hur man gör för att lägga upp en film här så det får vänta.


Nu ska jag dricka en kopp kaffe och försöka få träningsvärken i magen att försvinna. Ha det superbra alla...Kram

RASTLÖS!!!! Grrr

Nu sitter man här igen och idag är det jobbigt. Vill verkligen hitta på nåt ikväll men eftersom lönen inte kommit så finns det ju inte så mycket att hitta på eftersom det mesta kostar en massa pengar... Har fått frågan om att hänga med till Bahnhof eller en annan fest. Tråkigt att alla andra fått sina pengar utom jag verkar det som. Jag känner inte alls för att låna pengar bara för att festa,då kan jag vänta tills nästa helg faktiskt.



Ikväll är det en VIKTIG match i handboll. Sverige möter Frankrike och Sverige MÅSTE vinna annars går dom inte vidare. Får hålla tummarna hårt att det går bättre än sist.



Måste gå och fixa till mig lite nu men kanske jag skriver några fler rader senare... Ha det bra...Kram

Fredags kväll!!!

Nu är mitt på väg hem från Stockholm. Det kommer ta lite längre tid för dom att komma hem eftersom det blåser som bara den så dom skulle köra lite lugnare. Jag höll nästan på att blåsta iväg innan när jag gick till.Det kom såna kastvindar så man kunde knappt hålla emot.


Idag har vi fått nya filmer och det är en komedi och en rysare så det kommer bli spännande att titta på. Om det ska vara sånt skitväder som det är idag kan man ju lika bra titta på film och ha det trevligt.


Ikväll skulle man ha festat lite men eftersom lönen inte kommer förrän måndag så får jag skjuta på det till nästa helg. Inte kul att partaja när man inte kan följa med ut. Så det blir nog att komma på  ikväll oxå men det är ju inte fel det heller.



Igår satt jag och funderade på hur man ändras när man träffar en partner som man lever tillsammans med. Jag tycker själv inte att jag har ändrats så himla mycket men det har jag säkert men ett exempel är ju att man glömmer bort sina vänner som man brukade träffa regelbundet och helt plötsligt ses man inte så ofta som man borde göra. Men när man då försöker kontakta sina vänner, frågar om man ska hitta på nåt och får svaret: "Jag orkar inte". Då är det inte lika kul, då han man ju ändå försökt. Jag har sagt till folk att dom gärna får komma och hälsa på och dricka en kopp kaffe och då har dom flesta svarat: "Ja, det hade varit trevligt". Men sen hör man inget mer från dom. Varför är det så???
Jag har själv ansträngt mig och åkt hem till dom istället men man tröttnar på det efter att man varit hemma hos dom flera gånger men sen hör dom varken av sig eller hälsar på själva. Är det nån som förstår vad jag menar???
Aja, det får bli en olöst gåta.



Nu ska jag dricka en kopp kaffe själv och njuta av min ensamhet tills älsklingen kommer hem...Ha det trevligt ikväll... Kram från lilla mig!

Yrkesval???

Hello!!!


Idag när jag vaknade hade jag ett sms från älsklingen. Det var skönt att vakna och se att nån hade hört av sig, speciellt han. Han kommer hem imorron kväll men det känns just nu som en evighet tills dess men men...Jag ska
försöka fördriva tiden på nåt sätt...


Idag har jag varit på möte på arbetsförmedlingen, där jag berättade om ett företag som jag jobbat för innan och att dom nu har hört av sig igen och vill att jag jobbar för dom men så har det kommit upp lite saker som gjorde att jag ville prata med dom på arbetsförmedlingen om hur jag skulle gå till väga med detta och jag fick svar på dom frågor jag ställde så nu känns det bättre. Fick även ett tips på ett jobb som jag nu sökt. Det är tågvärd för danmarks motsvarighet för SJ och det verkar vara ett lovande jobb fast jag är lite orolig för att jag måste nog öva upp min balans om det kommer så långt att jag ska prova på det. Annars kommer jag flyga som en vante på tåget vilket kanske inte är så bra om man ska jobba med det. Haha...
Jag håller tummarna för att han ringer, hoppas på att förstå vad han säger och men det ska nog inte vara några problem, lite svårare att läsa på danska än att höra vad dom säger...Jaja...


Jag ska snart sätta mig ner och kolla på en film, efter det blir det ett program på tv och efter det är det ju handbollsmatch som gäller igen. Jag är lite spänd på den matchen för det sägs att den är ganska viktig eller vad det nu va men det återstår att se.


Ha det så fint så länge...Kramis

Miss you...

Hej igen.


Nu har man kollar på film, kollade på John Tucker must die. Den var ganska bra och som i dom flesta filmer så slutade även denna lyckligt. Älsklingen har sett den innan så jag passade på att titta på den nu när han är iväg. Jag hann precis att posta dom så kanske vi hinner få nya filmer till helgen. Posten var där när jag kom så hon fick ta dom i bilen annars hade dom ju inte kommit med.


Nu är det lika dimmigt som det var för exakt en vecka sen, man ser knappt ingenting och det är obehagligt att gå när man inte ser. Lider verkligen med alla som är blinda, jag skulle aldrig klara av att bli blind.

Handbollen mellan Sverige - Kuwait slutade 30 - 19 (17-9) till Sverige... Lätt match men inte så viktig som det kommer vara för Sverige imorron då Sverige möter Kroatien och den är ganska viktig. Den matchen hoppas jag på att kunna se...


Dax för mig att laga lite mat tänkte jag, hoppas på att älsklingen ringer snart så att jag vet att han lever, smsade med honom innan men det är ju några timmas sen... Hoppas inte dom jobbar lika länge som igår men det tror jag inte att dom gör.


Ha det superbra alla...HEJ!!!

Sverige - Kuwait

Steve ringde vid tjugo i två i natt, då hade dom precis slutat jobba för dagen och kommit till hotellet. Han var helt slut och det kan jag verkligen förstå eftersom dom i princip inte gjort annat än att åkt bil hela dagen. Denna gången sover dom på ett Best Western Hotell och det tycker jag är roligt för det har dom inte gjort innan.


Jag har sovit på älsklingens kudde hela natten och det är nog den bästa sömnen jag haft på länge, kan en kudde verkligen göra så stor skillnad??? Vaknade iallafall helt utvilad. Det var en skön känsla...


Ikväll är det dax för Sverige i handboll igen, dom spelar ju mot Kuwait och jag ska kolla på matchen och hålla tummarna för att det går lika bra som det gått hittills...


Idag ska jag äta makaroner med fiskpinnar, det ska bli gott. Har fakriskt varit duktig och ätit frukost idag oxå, det är ju ganska ovanligt för mig när jag är hemma. Jobbar jag får jag ju frukost på jobbet men då är det ju en annan sak...


Imorron ska man till  på ett litet möte, ska bli spännande och höra vad dom har att säga om det jag vill prata om. Förra gången fick jag bra svar så jag hoppas jag får det imorron också.


Nu ska jag fortsätta med att dricka kaffe och spela lite. Ha det superfint.Kramis

25års fest???



Idag har älsklingen åkt upp till Stockholm för att jobba, han åkte redan klockan sju i morse men jag hann ändå säga hej då till honom. Hoppas att tiden går fort tills torsdag.


Idag har även vår bovärd varit här och kollat på spisen, typiskt när man ska visa nåt som inte funkat innan så funkar det då men men... Hon skulle ha bytt vårt teleuttag men gubben som skulle varit med henne var sjuk idag så dom ska komma hit igen en annan dag. Vi stod även och pratade en massa saker i övr en timme och då pratade vi om allt, att hon ska snart flytta och en massa annat vardagsprat. Det är skönt att ha en bovärd som inte är så gammal och som är tjej. Kanske man skulle bjuda henne på fest nån gång. :)


Jag har fått en JÄTTE finne i pannan och den gör verkligen ont, det är en sån "innebrännare" som det kallas så den syns inte utåt och det är himla skönt men den känns, det vill jag lova...Hoppas att den försvinner snart iallafall...


Idag ska jag kolla på några avsnitt av Andra Avenyn på internet för ikväll kommer det ett nytt avsnitt på tv så jag vill gärna hinna ifatt om ni förstår vad jag menar...


Igår gick jag igenom mitt , satte alla kort i ordning och det tog ju sin lilla tid men när jag var klar med det skulle jag sätta in dom nya korten som jag fick på posten häromdagen, ja då passade dom inte i kortfacken. Lite sur man blir... Jag får helt enkelt köpa ett nytt album som passa till dom korten. Tänker inte sitta och klippa alla 120 korten bara för att dom ska passa. Det är för jobbigt... Fattar inte varför korten inte passar, det ska ju vara standardmått på dom men men...


Jag och älsklingen satt igår och pratade hur vi skulle göra när han fyller år, han fyller ju 25 detta året så fest blir det men frågan är, när var och hur, typ... Steves syster fyller ju år dagen efter honom men hon fyller ju inte jämn men hon ska ju säkert också fira med släkten och vännerna och vi vill ju inte att Steves kalas och fest ska krocka med hennes så vi får klura lite på det en stund till men inte för länge för det är ju inte så lång tid kvar tills dess...


Nu ska jag surfa runder lite på nätet, Tradera kanske..:) Ha det superbra...Kramis

Go Sweden!!!

Hejsan igen!!!


Sverige vann idag igen med 34-30 mot Spanien. På onsdag möter Sverige Kuwait och jag hoppas verkligen att dom vinner då oxå...


Jag och Steve var och handlade lite mat innan sen blev det fjärilskotletter med pommes och sås, det var himla gott. Efter maten körde vi hem till pappa men han var inte hemma men vi tog med oss skostället som vi behövde. Det var precis att det passade i hallen här hemma...


Imorron ska Steve köra upp till Stockholm och jobba där i några dagar så jag ska passa på att städa här hemma, kanske hänga upp lite tavlor och små saker...


Nu ska jag kolla på californication, en skitbra serie enligt mig. Kramis

Måndag!!!

Hejsan idag.


Hade ett missat samtal från arbetsförmedlingen när jag vaknade men det var nog för att jag ville ha kontakt med dom. Jag har mailat min handledare flera gånger men eftersom han har haft semester över jul och nyår så har han inte svarat.


Imorron kommer vår bovärd hit och ska kolla på teleuttaget för det är sönder, kanske vi kan koppla in vår telefon efter att dom varit här då. Dom ska oxå kolla på ugnen för vi har inte kunnat använda ugnen för varje gång vi sätter på den så går automatsäkringen och hela lägenheten blir svart och då är det ju nåt som är fel...


Ikväll är det dax för Sverige igen i handboll och dom spelar som sagt mot Spanien och matchen börjar klockan sex men det är försnack innan så matchen börjar nog på riktigt vid halv sju skulle jag tro...


Idag har Steve kört till Göteborg och när han hade jobbat klart där skulle han kört vidare till Stockholm men han kommer hem idag iallafall för det hade inte kommit några grejer dit så han ska köra till Stockholm imorron istället. Och det betyder ju att han sover hemma i natt. :)


Jag ska försöka hinna gå igenom mitt fotoalbum idag, fick bilderna på posten häromdagen och det var ju en hel del kan jag ju säga så det kommer ju ta ett tag att fixa dom. Undrar vad dom på framkallning tänker när dom ser allas konstiga bildet egentligen. Det måste vara ett ganska roligt jobb dom har, haha...


Vi ska passa på att åka hem till pappa idag då eftersom Steve vill gärna följa med dig och hälsa på så vi kan ju göra det idag för imorron och resten av veckan är han ju inte hemma och pappa kör kanske utomlands igen så vi passar på när alla är hemma. Jag tycker det är skönt att Steve vill träffa pappa så att det inte är på andra hållet för det hade ju inte varit så kul...


Diska och slänga sopor är ett måste idag, det ser dumt ut med en massa kartonger som bara ligger och jag orkar inte vika ihop dom, så lat är jag men jag sorterar iallafall. Det är alltid nåt. :)


Jag försöker komma på nåt vi kan äta ikväll men det är svårt, känns som om det får bli nåt lättlagat. Kommer nog på nt till slut...

Ha det fint. Kram alla...



Helgen över!!!


Vattumannen & Väduren!!!


Par som känner spänning och har intresse för varandra. Stjärnorna tror på er två som par i raraste kärlekshandlingar. Vill ni så kan även ett äktenskap komma att ge er ytterligare samhörighet. Så nog finns chans till att just ni två får lycka i livet och med ditt fina ekonomiska sinne så får ni nog även en litet lyxig bostadsmiljö att bygga er framtid i.


Hittade detta på nätet och ja, man kan ju inte mer än hoppas... :-)

Sverige gjorde bra ifrån sig ikväll också och segrade mot Sydkorea med 31 - 25
Kuba förlorade mot Spanien och imorron är det Sveriges tur att möta Spanien. Håller tummarna att det går lika bra som det gjort hittills...


Nu ska jag och älsklingen kolla på en film sen blir det sängen, ny vecka imorron och älsklingen ska jobba borta hela veckan.


Godnatt...


Sverige-Sydkorea & Kuba-Spanien

Tjenare idag!!!


Jag lyckades tränga mig in i den lilla sängen i natt. Steve verkar tro att han sover på hotell emellanåt för han brer ut sig som om hela sängen vore hans. Vi är båda överens om att en ny bredare säng står högst upp på handellistan när ekonomin tillåter det. Nån som har en bredare säng än 120 till salu så hör gärna av er. Steve pratade även i sömnen i natt och det var ganska kul för jag satt ute i soffan när jag hörde att han ropa på mig och när jag gick in i sovrummet frågade jag honom vad han ville och då mumlade han nåt och då fattade jag att han sov och i morse när jag frågade honom igen visste han inte vad jag pratade om. Synd bara att jag inte hann spela in honom för det lät ganska roligt, vad han nu sa...


Idag har jag kommit fram till att jag ska rensa och bära upp det sista på vinden imorron om jag inte ska jobba vilket inte verkar vara aktuellt och på kvällen imorron ska vi hämta skostället hemma hos pappa så att det blir fixat.

Idag möter Sverige - Sydkorea och Kuba möter Spanien. Jag har inte bestämt mig än om jag ska kolla på matchen än men matchen börjar sex på tv4. Hoppas iallafall att Sverige vinner idag också. Kanske lite jämnare match idag jämfört med igår, eller vad tror ni???


Nu ska jag sätta på mer kaffe och under tiden kaffet rinner ner tänker jag röka en cigg. Ha det så trevligt resten av denna helgen. Kramis

Rastlös!!!

Sitter nu och kollar på nån avdankad film från stenåldern verkar det som iallafall...Har dock inte sett den från början så jag har ingen aning om vad den handlar om men det finns ju inget annat att titta på. Borde kanske gå och lägga mig men kan inte sova och Steve har redan lagt sig, han gick och la sig redan vid tolv tiden så jag har suttit uppe själv ett tag nu men tiden går fort när man surfar runder på nätet och kollar tv samtidigt...


Våra grannar har haft fest ikväll och dom har inte stört med nån musik men dom har stört genom att dom skrikt emellanåt som om nån blev slagen eller nåt men nu har festen nog tagit slut för nu hörs det ingenting och det är ju himla bra...


Jag såg innan idag att en av våra grannar ska flytta så vi kommer få en ny granne i mars, spännande vad det blir för nån människa/or... Hoppas inte det är nån gammal tant och gubbe bara men det tror jag inte för det är lägenheten som är längst upp och eftersom här inte finns nån hiss är det ju inte så troligt att det blir ett äldre par...


Nu har jag iallafall nån att prata med, kusinbarnet loggade in på msn nyss så nu kan man ju snacka lite med henne. Kul att nån mer än jag är vaken klockan två en lördag natt...


Ha det super...Kram JAG

Blondinbella Vs Carolina Gynning...Sverige Vs Kuba

Jag är inte så himla insatt i kändisvärlden men kunde inte låta bli att fastna i bråket som uppstått mellan Blondinbella och Carolina Gynning.


JAG tycker att Carolina Gynning som ÄLDRE ska föregå med gott exempel men av allt jag läst och hört om kan jag bara få det till att hon har sänkt sig till en fjotisnivå i detta fallet. Kan man inte låta folk ha sina egna åsikter om olika saker. Är det bara för att man är kändis som man gör det eller??


Blondinbella är kanske inte heller så "mogen" i denna frågan men håller med henne till en viss del om det hon skriver om.


Att folk har problem med vikten kommer vi ALDRIG komma ifrån och detta är ett ämne man kan diskutera i all evighet utan att ens komma på ett svar till alla. Hoppas ni förstår vad jag menar. Annars får ni fråga....


_______________________________________________________

Sverige gjorde bra ifrån sig på första matchen i Handbolls VM mot Kuba. Matchen slutade 41-14 till Sverige...
Kanske konstigt men det är ju en bra start iallafall...

Dax att hoppa in i duschen nu och komma på andra roligare tankar än irritationen som uppstått i mig nu. Ha det najs...Kramis

Lördag...

Hejsan idag!!!


Har inte varit på humör att skriva innan men tänkte uppdatera lite nu...


Igår jobbade man igen, fick till och med jobba över och det är ju alltid trevligt när man vet att man får ut nåt av det man jobbar ju... När jag kom hem från jobbet satte jag på en kanna kaffe och satte mig vid datorn, fick sen ett samtal från "nya" jobbet att jag jag skulle jobba som idag. Jag ville gå på fest men fick ju hoppa över det. Jag kollade iställer på Let´s Dance och älsklingen kom hem, han hade handlat lite gott till oss och när Let´s Dance var slut så kollade vi på skräckfilm. Wrong Turn 2 Dead end. Ganska överdriven film men har man sett ettan fattar man ju denna filmen men ändå för mycket överdriv tycker jag men men...


Imorse vaknade jag när klockan ringde och då mådde jag inte alls så himla bra så jag sjukanmälde mig från "nya" jobbet och gick och la mig igen. Älsklingen trodde jag hade försovit mig när han vakna. Han körde sen till garaget och har varit där hela dagen nu...


Jag har mest suttit vid datorn och spelat lite, fick reda på av mitt kusinbarn att hennes lillebror blivit rånad igår av nån med kniv och sånt får mig att bli så himla arg. Folk som sysslar med sånt är ju helt störda i huvudet. Bara för att dom inte har egna pengar att köpa saker för så går dom på folk med kniv för att få det som vill ha... Kokar av ilska...


Nu sitter jag och väntar på att handbollsmatchen mellan Sverige och Kuba ska börja. Har tagit fram pläd och gotte och väntar i soffan. Ska bli spännande att kolla på. Jag tror inte att jag är så himla intresserad av sport men när det gäller handboll så känns det extra intressant, kanske min sport?? Ska man börja?? Hmm, det tål att tänka på...

Ikväll blir det bara hemmamys som gäller, hoppas på nån film ikväll eller nåt bra på tv att kolla på. Ska kolla upp vad som finnes...Älsklingen kanske kommer hem i tid så han kanske känner för nåt, vi får se...


Imorron har jag planerat att åka hem till pappa och hälsa på men han ahar inte svarat på mitt sms så han kanske inte har kommit hem från Frankrike än, vi får se om han svarar...



I natt hade jag världens skummaste dröm, drömde att jag skrapade fram 300.000 på en trisslott och jag blev skitglad. Sprang genast till affären för att få lösa in den och då säger hon i kassan: "Du har ju inte skrapat rutan här nere där man kan antingen få 1x, 2x eller 10x vinsten"... Så hon skrapade den till mig och då var det 10x vinsten. Alltså hade jag vunnit tre miljoner eller vad det blir... Men fan va arg jag va när ag vaknade... Hatar såna drömmar... Kan det inte bli sanning nångång???


Aja, hoppas ni alla får en fortsatt trevlig lördag!!! Kram

Onsdag...

Idag skulle man ha jobbat men det blev inte så, det var ju bara att krypa ner i sängen igen och lägga sig, det tog ett tag att somna om men det gick till slut. När jag vaknade hade jag världens huvudvärk och det är ju inte det man önskar direkt när man vaknar men men... Det var ju bara att ta två värktabletter och hoppas på att det skulle gå över, nu har det gått ett tag men huvudvärken finns fortfarande kvar. Ringde tandäkaren innan för att kolla om man kunde avboka tiden med eftersom det är samma dag skulle det kosta även om jag var sjuk så jag får ju helt enkelt sätta mig på cykeln sen och cykla dit. Hoppas bara att allt går fint idag och att det inte tar för lång tid iallafall...


Sitter och dricker kaffe och kollar runder lite på nätet, finns inget annat skoj att hitta på, man ser ju knappt ut genom fönsterna heller för det är sån himla tjock dimma ute, tråkigt värre. Det är jobbigt med sånt väder för man blir ju inte på det bästa humöret direkt...


Jag pratade med älsklingen (Steve) igår och han trodde att han kom hem redan ikväll för att det jobber han skulle göra i Nyboda var inte klart så det fanns inget han kunde göra där än så han skulle nog köra till Göteborg imorron istället. Han kommer få med sig en ny jobbebil nu när han kör hem iallafall och det är ju bra för den haft sen olyckan kan man ju inte kalla för jobbebil iallafall...


Jag tror att jag har kommit på en idé som skulle kunna göra så att jag kan vara med älsklingen (Steve) i garaget lite oftare. Jag har ju inte viljat vara där ute eftersom det är så kallt och smutsigt överaltt men nu tror jag att jag kommit på en liten sak som kan göra att jag kan vara där ute utan att frysa...Får se om det funkar och om älsklingen (Steve) går med på det. Ska bli kul o höra vad han säger...


Om ni undrar varför jag skriver (Steve) efter älsklingen är för att jag fick en fråga om inte älsklingen hade nåt namn, och jo det har han ju. Därför skriver jag så nu... Får nog börja skriva endast Steve istället kanske...


På fredag är vi bjudna på kalas hos mitt kusinbarn, (Susanne) hon fyller år och skulle fira det och frågade då om vi ville kommer, jag fråga Steve igår men fick inte nåt direkt svar men jag ska iallafall dit och säga grattis.

Nu hade jag tänkt gå och fixa till mig lite så att jag inte ser ut som ett spöke när jag ska till tandläkaren.

Ha det superbra alla. Kramis


PS: Jag tänker på dig vännen och hoppas att allt har gått bra, det kommer bli superbra när du väl kommer hem och får ta en dag i taget. Kram DS.

God eftermiddag!!!


I natt lyckades jag somna till slut men det blev inte mer än nån timmes sömn, var ganska trött när klockan ringde sju iallafall och man har varit seg som bara den på jobbet, har haft skitmycket och göra och många är sjuka. Men det är ju bra för min del för då får jag ju jobba. Ska jobba imorron också. Fast jag vet inte om jag ska vara i städ eller i köket, får nog ringa till jobbet sen och fråga. Kanske inte så bra om man jobbar med städ kläder i köket.


Satt och nickade till framför datorn innan så jag var tvungen att sätta på en kanna kaffe så jag inte somnar för då kan jag inte sova i natt heller. Fick en fin kopp av älsklingen syster i julklapp och den är hur bra som helst att dricka ur men det finns dock en nackdel med den, den är svart och då ser man ju inte när kaffet börjar ta slut men men...

Älsklingen åkte i morse så det är ganska tomt och ensamt här hemma nu men han har varit hemma så mycket över jul och nyår så det kommer kännas okej att han jobbar borta lite nu. Vi ses ju till helgen och eftersom jag också jobbar så hinner jag inte sakna honom så mycket som jag gjort innan när han varit borta.


Imorron ska man även till tandläkaren, igen. Förhoppningsvis sista gången med bedövning. Jag hatar att få bedövning i underkäken eftersom då domnar hela tungan också bort och man slöddrar när man pratar men det kommer säkert gå bra denna gången oxå.Har ju nästan botat min tandläkarskräck nu när jag varit där så många gånger på så kort tid.


Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att piggna till lite och sen blir dt att prata med älsklingen en runda. Ha det supernajs alla. Kram på er...

Kan verkligen inte....

Jag kan verkligen inte sova...Har legat i sängen sen tolv och vridit och vänt på mig och nu kunde jag inte ligga kvar för jag trodde att älsklingen skulle vakna då och eftersom han ska köra långt imorron så behöver han sova. Det behöver i och för sig jag också eftersom jag ska jobba imorron men jag är inte ens trött.


Ligger och tänker på en massa onödiga saker som tex om man bestämmer sig för att skaffa barn och hur stor chansen är att man får tvillingar??? Min mamma var ju tvilling och Steves pappa är tvilling så chansen för att vi får tvillingar är ganska stor skulle jag tro. Hur gör man då? Tänk om man bara vill ha en... Mycket skumt att tänka på med ibland poppar det upp saker i huvudet när man ligger där i sängen. Ja, ni har säkert varit med om nåt liknande själva. Eller???


Ja jag vet att jag är lite skum ibland som min älskling säger ibland med är vi alla mer eller mindre...


Ja, nej jag får väl göra ett nytt försök att få John Blund att komma och hälsa, tycker det är på tiden att han kommer till mig nu för utan honom kommer det inte gå så bra att jobba imorron skulle jag tro.


Ha det superskönt alla och sov så gott om ni inte redan gör det. Kramis

Ny vecka, nya uppgifter!!!

Tjingeling idag!!!


Idag vaknade man, satte på kaffe, gick på toa och d ringde telefonen, typiskt när man är upptagen om ni fattar vad jag menar. Iallafall så tittade jag på telefonen och såg då att det var ett samtal från Asist Bemanning. Wow tänkte jag, vad vill dom mig med tanke på att vad jag sa till dom sist jag pratade med...Iallafall så ringe jag upp och han frågade då om jag fortfarande var intresserad av att jobba på Quick Pac (Bring Dialog) igen. Jag svarade att intresset fanns men då vill jag har papper på anställning INNAN jag börjar jobba. Svaret jag fick då va: - Det ska vi nog kunna fixa.


Det ska bli roligt och se om dom fixar några papper till mig eller inte. Senare idag ringde dom från hotellet och fråga om jag kunde jobba imorron och jag sa givetvis ja. Så det blir att gå upp tidigt imorron och cykla till jobbet.

Älsklingen ska åka till Kalmar imorron och sen ska han vidare till Nyboda och jobba där. Jag vet inte när han kommer hem men till helgen är han nog hemma igen.


Idag har jag gått genom bilder som jag plockat ut som jag skickat in för framkallning och dom ska komma om cirka tre dagar, ska bli spännande och se hur dom blir.


Ikväll ska jag kolla på finalen av Årets Tv-tittare på tv4 klockan åtta och det ska bli roligt att se vem som vinner.



Ha det superbra alla. Kram på er.

Kväll...

Hallå igen.


Nu har man fått i sig lite mat, chickenbits med ris och soja, det var hur gott som helst.
Ska kolla på film med älsklingen sen, vi ska kolla på white noice och white noice 2, ska bli spännande... Har laddat upp för riktigt mys men först ska jag följa med älsklingen ut till garaget och hämta lite saker som han behöver till jobbet imorron eller vad det nu va han skulle göra där.


I veckan blir det en hel del saker man ska fixa, alla dagar utom fredag är planerad än så länge.


Måndag: Till arbetsförmedlingen för en påskrift på mitt papper, ringa bovärden och lämna klagomål på våra grannar och berätta om vår ugn som verkar vara lite fel kopplad eftersom automatsäkringen går varje gång jag sätter på ugnen.


Tisdag: Till försäkringskassan och lämna mitt papper och få nya.

Onsdag: Tandläkaren, igen.


Torsdag: Tvätta, dock inget jobbigt men står ändå på schemat.


Det är vad jag ska hitta på nästa vecka vad jag vet än så länge. Älsklingen ska nog åka till Kalmar och jobba så han kommer ju inte vara hemma men han kommer hem igen till helgen vilket är ganska skönt.

Ha det superbra. Kram

Söndag...

Hejsan idag!


Igår låg man i princip bara på soffan och kollade på en massa konstiga program. Kollade även på filmen som gick på fyran, World Trade Center, jag har sett den innan men jag grät som bara den och det var nog en himla tur att älsklingen inte var hemma, tycker det är pinsamt när man är så inne i en film att man börjar gråta men denna filmen är ju lite annorlunda eftersom man vet att det har hänt i verkligheten också.


Jag gick även en runda till Coop och köpte, cola, korsordstidning och ett choklad. När jag kom in genom dörren såg det precis ut som en mus sprang över golvet men kom sen på att det var en lite fågel som flög under en av hyllorna. Lite skraj blev jag allt. Jag kom även på att dom gångerna som jag cyklat till Coop har jag cyklat en hel omväg för igår när jag gick upptäckte jag cykelvägen bakom parkeringen så det var ju i princip bara raka vägen sen var man ju framme men nu vet jag det till nästa gång.


Älsklingen kom inte hem förrän vid två tiden i natt, han hade varit ute i garaget tills dess, eller ja, vad han nu hade gjort. Och i morse hann han köra iväg igen innan jag hann vakna så jag har bara sett honom drygt en timme denna helgen, allt som allt... Men men...


Idag blir det att kolla på film, har till och med bestämt vilken film jag ska kolla på, skiter i om älsklingen inte har sett den men jag tänker inte sitta o vänta på att han ska ha "tid" att titta med mig så han får helt enkelt se den själv nån annan gång. Ska försöka ta fram min andra dator också och lägga över bilderna från den på ett minne så att jag har dom alla på samma plats.


Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva men hoppas ni alla får en fortsatt trevlig dag. Kramis

Godagens!!!

Jag tittade på starten av Let´s Dance igår och det var nog den bästa starten jag sett av alla Let´s Dance starter. Många bra kändisar och det var svårt att få en favorit redan i början som jag har kunnat göra innan i dom programmen. Det var en mycket underhållande start tyckte jag. Go Hasse kanske man ska säga för han va cool. Men det var även Bella och Mojje... Tror nog att dom kommer vara mina favoriter... Håller tummarna för er!!! Tyckte även att det såg konstigt ut när magnus var med för han ska ju verkligen inte hålla på med dans men det är ju det som är hela poängen med hela programmet kanske. Aja, vi får se hur det går för dom alla...


Ni tror säkert att jag inte har nåt bättre för mig än att titta på tv en fredag kväll men jag hade en massa saker jag kunnat göra igår men jag ville helt enkelt bara ta det lugnt och mysa i soffan. Det gjorde jag helt rätt i känner jag. Var inte på så himla bra humör igår heller eftersom jag hade ont i armhålan och var lite smått snorig.
Jag har inte lika ont i armhålan idag men det är fortfarande ömt. Har inte skrivit om det innan men det är så att jag fått en knöl i armhålan som är ganska stor, jag ska ringa läkare på måndag och höra vad dom har att säga om det. Tror kanske att det kan ha nåt att göra med olyckan jag ch älsklingen var med om i december. Då hade jag ont i samma arm men det satt mer i axeln men nu när där är en knöl så känns det exakt lika dant i axeln när jag försöker sträcka upp armen. Får hoppas att det inte är nåt utan att det försvinner av sig själv.


Idag blir det att försöka komma på hur vi ska ha våra hyllor och tavlor här i lägenheten, vt ju att vi ska ha en hylla ovanför tv:n men har inte bestämt vilken än... Har en tjock svart hylla som skulle passa där men jag tror att den mindre hyllan kommer passa bättre. Man vi ju i borra med än nödvändigt om man säger så.


Nu kanske jag fått min mobil såld för det priset som jag vill ha för den. :-) En massa folk som mailat mig om att få byta mobilen mot nåt annat eller en annan mobil men jag orkade inte ändra annonsen men skulle ha gjort det och skrivit med stora bokstäver: ÄR INTE INTRESSERAD AV BYTE!!! Men nu har jag nog hittat en som är intresserad av att köpa den. Hoppas hoppas...
Är fortfarande helt nöjd med min nya mobil och den funkar skitbra. Finns även ett skitkul spel på den som jag spelar varje gång innan jag ska lägga mig. Hehe... Inget som e uppskattat av älsklingen men med denna mobilen är det inte lika farligt som den andra eftersom med denna mobilen låter det inte lika mycket när man trycker på knapparna...Haha..


Nu ska jag dricka lite kaffe och gå ut på balkongen och röka en cigg. Ha det superbra alla. Kramis


Kan inte låta bli....

Jag måste kommentera Blondinbellas första insats i Let´s Dance... Hon har en fin kropp men hennes "alias" säger en hel del när hon öppnar munner, vill verkligen inte prata skit om henne men när hon pratar låter det som en typisk skådespelarröst och man hör verkligen vart hon kommer ifrån. Jag tror ändå att hon kommer komma långt i årets Let´s Dance... Lycka till båda två!!! Ps: Din pojkvän såg lite svartis ut! Ds.

Nu ska jag kolla vidare på Let´s Dance och njuta av chips o dippa... Börjar sakna min älskling lite nu...

Kramis på er alla

Äntligen klar...

men städningen... Nu är julen borta för denna gången.... Hittade mina gardiner som jag letat som en galning efter. Säger inte var jag hittade dom men ganska konstigt ställe vill jag lova...

Jag och älsklingen har varit och handlat lite mjölk och dricka, vi beställde pizza som vi hämtade, gott som bara den var det...

Älsklingen ska nog köra ut till garaget en runda ikväll och jag ska sitta hemma och mysa framför tv:n... Har dukar upp med chips och dippa så det kommer säkert bli trevligt...

Känns så himla skönt att fått fixat med gadiner och lapor nu men tror säkert att jag glömt nåt men det återstår ju att se senare....

Imorron ska jag försöka få tag i min far, tänkte åka dit och hämta skostället som är mitt och kanske dricka en kopp kaffe och prata lite skit, var ju ett tag sen man träffade honom... Hoppas att han kommer vara hemma imorron...

Ha alla får en fortsatt trevlig fredagskväll...Kram på er...

Det var den....

vintern det... Nu är all snö borta igen...Blir så trött... Kan vi aldrig få en vinter med snö som ligger i flera veckor???
Ibland funderar jag på att bara flytta utomlands... Där det alltid är varmt o skönt iställer för att bo kvar i Sverige där det bara är en massa regn o rusk på vintern, kan ju inte ens kallas för vinter tycker jag,,, Vi skulle haft vår, somma och höööösssstttt!!! Vintern är ju ändå bara en förlängd höstperiod, tycker jag!!!

Igår kände jag mig så kreativ, jag tvättade, bäddade rent och blockade fram nya gardiner men jag gav upp när jag upptäckte att gardinen som jag bestämt mig för att ha i köket inte gick att hitta... Jag vet att jag har en gardin som passar skitbra där men jag kan inte hitta den nånstans...Jag fick iallafall upp gardinen i vardagsrummet och det blev jag nöjd med...

Igår jobbade älsklingen i Göteborg, inte hans dag om jag säger så men men... Alla har ju sina dagar då inte allt går som det borde göra... Inte mycket man kan göra åt det, tyvärr!!!

Ikväll blir det att fortsätta att städa ut julen, kansk till och med lite film tittande om jag har tur, annars går det säkert nåt bra på tv ikväll... Det är ju fredag...

Ha det supernajs alla...Ta hand om er...Kramis

Vardagen...

har börjat igen nu och jag hoppas min chef ringer denna veckan och ger mig tider så att jag vet när jag ska jobba igen...
Idag har jag valt ut vilka gardiner som ska hänga var nu när man ska städa ut julen och jag tror det kommer bli superfint när dom väl är uppe... Ska försöka fixa det imorron när älsklingen ska till Göteborg och jobba....

Nu är det är även dax för att börja väga och mäta sig så man har koll på det... Hoppas på att det går åt rätt håll iallafall...
Nu är det spännande kan jag tycka... Även lite nervöst... :-)

Älsklingen befinner sig i garaget och fixar med Golfen så att den är redo och tas ut ur garaget igen till våren, då den stått i garaget nu över vintern...
Jag tittar på grammisgalan på tv4, det är ganska drygt men kul emellanåt... Ska nog kolla på en film när älsklingen kommer hem.
Vi fick ett present kort av älsklingens syster i julklapp där vi fick hyra gratis film och nu har vi hittat två filmer som vi båda vill se så jag hoppas dom filmerna kommer innan helgen men det kommer dom säkert...

Nu ska jag kolla vidare på tv och dricka lite kaffe...Ha det super...kramis

Äntligen...

lite snö som gör att vintern verkligen känns som vinter....

Idag har vi bott i lägenheten exakt i 1 månad och det har varit en trevlig månad tycker jag.... Kanske för att vi fått luften rensad på alla möjliga sätt vilket känns väldigt skönt....

Idag har jag och älsklingen varit i Malmö och ja jag köpte mobilen men dock INTE i den färgen jag ville ha den i, det stod på deras hemsida att dom hade den på lager men när vi kom dit kunde varken vi eller personalen hitta den fast att det stod i deras data att dom hade den men jag fick BRA rabatt om jag köpte samma telefon fast i den andra färgen så det gjorde jag!!! Annars hade vi ju åkt dit helt i onödan kändes det som.... Än så länge är jag väldigt nöjd med mobilen, en mobil som jag kommer behålla!!!!

Min andra syster och hennes två döttrar har varit här idag en snabb runda på en fika o kollat in lägenheten, fick en fin blomma som inflyttningspresent... :-)

Nu tittar vi på drömkåken, jag tycker nog att det är en av dom bästa svenska filmerna som gjorts (än så länge)
Vi har precis ätit lite mat och vi ska kolla kanske kolla på en annan film efter drömkåken...

Imorron ska älsklingen börja jobba igen efter "jullovet", jag ska försöka få tag i min chef och fråga om det blir nåt jobb för mig denna månaden, hade varit skönt att få ihop lite timmar denna månaden också...

God natt på er alla och ha det bra...Kramis

Trött på folk ibland!!!

Hejsan idag igen.

Jag har fattat en sak, folk som inte själva mår bra vill bara en sak, att man ska tycka synd om dom och dom vill bara försöka få andra till att må dåligt också men tyvärr funkar det inte mig!!! Du vet vem du är!!!

I min blogg skriver jag PRECIS vad jag vill och det är INGEN som tvingar NÅGON att läsa den så om DU inte gillar det du läser så skit i det och lämna för FAN inga kommentarer om du inte kan skriva vem du är!!! Toltalt meningslöst och omoget... Och ska man lämna kommentarer kan man ju läsa HELA inläggen istället så man FATTAR vad man läser!!!

Idag ska man nog bara ta det lugnt, kanske åka en runda med älsklingen till garaget och kolla läget där, kanske få besök av min andra syster om dom hör av sig idag. Vi får se vad som händer... Ha det så fint...Kramis

Inte min dag idag...:(

Hallå.
Jag trodde att detta skulle bli en bra dag men jag har nog kommit på att
jag trodde fel. Ni som känner mig vet ju att jag börjar dagen med att gå upp och sätta på en kanna kaffe. Och till mitt kaffe måste jag ju ha mjölk. När jag hade hällt upp en kopp kaffe upptäcker jag att mjölken är slut. Blir då lite irriterad men det är jag ju bara att köpa ny mjölk ju. Inte så farligt.


Jag sätter mig vid datorn och börjar leta efter den mobilen som jag nämnde igår, jag villl ju ha den i en färg som inte verkade finnas först fast att jag sett bilder på den i den färgen. Kollar blocket och där finns en som vill sälja den och jag mailar då denna personen om möjligheten finns att dom kan skicka telefonen eftersom dom bor ganska långt iväg och får då ett svar att dom inte vill skicka den. Ytterligaren ett irritationsmoment. Eftersom jag kämpat för att få sålt mina TRE gamla mobiler för att just kunna köpa en ny mobil så känns det ganska jobbigt men men... Jag letar vidare och hittar då denna mobilen på en annan sida på internet, skit bra tänker jag och trycker på köp. DÅ kommer upp en ruta där det står, " denna produkt går ej att köpa via vår internetshop utan måste köpas i respektive varuhus!" Blir ännu mer irriterad...Letar runder på varuhus i närheten och det ÄNDA varuhuset som har den i den färgen jag vill ha den i ligger givetvis i Malmö!!! Tack för den!!!


Nu är jag ganska irriterad och denna dagen kommer nog inte bli nån hit men jag får helt enkelt försöka och göra den till nåt bättre. Kom gärna med förslag!!!


Hoppas på att jag kan lugna mina nerver med en cigg nu iallafall. Ha det så bra alla. Kramis


PS. När jag väl får tag i den förbannade mobilen ska den fan funka annars vet jag en som kommer koka av ilska. DS.

Söndagsmiddag!!!

Hejsan idag!

Nu sitter jag här igen.
Min äldsta syster och hennes familj har varit här idag på middag, det va hur trevligt som helst. Vi delade ut julklappar eftersom vi träffades inte innan jul. Vi fick fina handdukar till badrummet och det behövde vi eftersom vi har inte så många små...

Älsklingen har  kört ut en runda till garaget och kollar läget där och jag sitter och kollar på lite tv...

Igår kollade jag och älsklingen på Wall-E och det var hur bra som helst, lite sorgsen men det brukar ju såna filmer vara...

Ikväll blir det nog lugnt, kolla tv och lite sånt, älsklingen ska nog jobba imorron så han ska ju upp tidigt... Kanske jag följer med honom på jobbet om det går, vi får se hur det blir...

Nu har jag bestämt mig för att skaffa en ny mobil, ska bara hitta en affär som har den i den färgen jag har också, det är nog det ända som fattas och det kan ju ta sin tid, kör ju inte direkt till Göteborg bara för att köpa den utan då får jag ha ett ärende  på det håller först... Hoppas den finns i Malmö kanske.... Ska kolla det...

Ha det superbra alla...Kramis

Lite fakta om mig!!!

Tisdagen den 25 mars 1986 föddes jag på Ängelholms BB.
Jag fick namnen Zandra Angelica Charlotte Hansson.
Jag hade fyra äldre syskon vid namn Annelie, Ann-Sofi, Annette och Andréas.
Min mamma jobbade som dagmamma och min pappa hade eget lastbilsföretag tillsammans
med sin bror ute i Varalöv.
Jag bodde i Strövelstorp och gick i skolan där.
Söndagen den 1a december 1996 gick min mamma plötsligt bort.
När jag slutade årskurs 6 flyttde jag till min moster i Broby som ligger utanför
Kristianstad. Där bodde jag i ca 4 års tid sen fick jag en egen lägenhet i Broby
som min pappa fixade till mig.
Jag bodde i den lägenheten tills jag fyllde 18 då jag hittade en annan lägenhet
i Osby som ligger utanför Hässleholm.
Där bodde jag i drygt ett år sen flyttade jag till Kritianstad. Där bodde jag fram
till 2006 och då flyttade jag till Varalöv igen.
Jag bodde då hos min pappa i min farmors gamla hus.
I slutet av 2007 träffade jag min nuvarande sambo Stefan. Vi kände till varandra
sen innan eftersom vi gott i skola ihop i Strövelstorp. Vi började umgås och
vi blev tillsammans den 1a januari 2008.
Den 1a maj 2008 flyttade jag och Stefan ihop i en etta i centrala Ängelholm.
Vi bodde där fram till den 6e december 2008 då vi flyttade till en 2a i ett annat
område här i Ängelholm.

Jag älskar Stefan över allt annat, vi har haft våra stunder då inte allt varit så
bra men vilka förhållanden har inte sina svackor då och då???
Jag jobbar sen april 2008 på Best Western Hotell Paletten här i Ängelholm, jag gör
allt från att städa rum, servering och nere i nattklubben.
Stefan jobbar som sevicetekniker/montör. Dom
bygger och reparerar tvättmaskiner till bussar, tåg, stridsvagnar, bilar och
lastbilar m.m.

På min fritid tycker jag om att blogga, titta på film, lösa korsord och umgås med
älsklingen och vänner.
Jag dricker ganska mycket kaffe och jag älskar choklad. Speciellt geischa.


Nu har jag nog skrivit ner det mest intressant om mig och mitt liv men om
nån vill veta mer är det bara att skriva och fråga.

Tack för mig för denna stund. Ha det najs...Kramis

Tog oss ut i kylan ändå....

i förra inlägget skrev jag att det var kallt ute och att det blev nog att vi stannade inne idag men eftersom min syster och hennes familj ska komma och hälsa på oss på söndag så behövde iväg och handla eftersom vi ska bjuda dom på mat... Vi körde till maxi och där blev det både det ena och det andra som hamnade i korgen, ja ni vet hur det blir...

Vi har även varit ute vid älsklingens garage och betalt hyran där, kanske lite sen men nu är det gjort iallafall...

Nu ikväll ska vi bara ligga på soffan och kolla på film, jag ska snart ner i tvättstugan och hämta upp en maskin tvätt som jag glömde tvätta igår men efter det ska jag krypa ner med täcke och kudde och bara mysa...

Ha det supernajs....Kramis på er.....

Nu har den tittat ut...

Tjosan!!!

Sitter här med mitt kaffe som är nykokt och funderar på vad som ska hända idag. Det är ju svinkallt ut så man vill ju helst inte gå ut mer än när man ska röka...

Nu har min visdomstand tittat ut lite genom tandköttet och det känns exakt som ett popcornsskal som har fastnat, alla som varit med om det vet ju hur det brukar kännas och det är ganska irriterande... Nu har jag iallafall inte lika ont som jag hade innan när den växte och det är ju bra det... Hoppas bara att den växer ut lite till snart så jag slipper gå och irritera mig på den...

Älsklingen ligger fortfarande och sover men jag tror att han vaknar snart för grannarna smäller med dörrar och håller liv i luckan så han kan nog inte sova så länge till...

Nu ska jag fortsätta dricka lite kaffe och kolla runder lite på nätet tänkte jag men ni får ha det så fint....Kram JAG

1 års dagen!!!

Hejsan igen idag!!!

Nu har jag fått tvättat det som skulle tvättas fast jag hann inte torka all tvätt men jag har hängt upp det i lägenheten så det hinner nog torka tills imorron.
Jag och Stefan var och handla innan, vi köpte en massa mat och gott som vi ska ha till filmen senare.
Vi har ätit tacos idag och det var himla gott, sen har jag spelat lite på datorn och druckit lite kaffe...
Just nu håller älsklingen på att göra chokladpudding och vispar grädde. Ska bli mums med det sen.

Imorron vet jag inte riktigt vad som händer men kanske vi kör och shoppar lite eller så ligger vi bara hemma och tar det lugnt på soffan. Det blir vad det blir helt enkelt.

Nu ska jag snart gå ut och röka en cigg sen blir det mys och film med massa gott i soffan. Ha det superbra alla och hoppas ni oxå har haft en lika bra start på det nya året som jag har haft. Puss o kram från lilla mig.

Välkommen till min nya blogg.

Tjenare alla där ute!!!

Denna dagen kan man väl säga att det är en bra dag att starta en blogg på, eller???

Jag är ju inte så hemma på hur man ska skriva blogg men kanske finns det nån där ute som kan ge mig några tips om hur man skriver, till exempel om hur mycket man ska skriva och vad man får och inte får skriva... Kanske man inte ska skriva om olika detaljer och sånt men man väljer väl själv hur mycket man vill avslöja om sig själv eller??? Går det till exempel att lösenordsskydda vissa inlägg bara eller hur gör man???

Idag är det exakt 1 år sen jag och min underbara sambo blev tillsammans. Det känns som om det bara var nån vecka sen men tiden går fort.
Vi blev alltså tillsammans på nyårsafton på tolvslaget förra året på en nyårsfest nere i Svalöv. Och nu bor vi tillsammans i en tvåa i Ängelholm. Älskar honom så mycket!!!

Jag vet inte riktigt vad som händer denna dagen men jag vet att jag ska tvätta idag iallafall för vi har en hel del tvätt om man säger så, sen blir det nog att laga nån god middag och kanske kolla på film och mysa med älsklingen i soffan. Det får bli va det blir denna dagen helt enkelt.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och samla ihop tvätten. Röka en cigg ska jag också göra.

Ha det fint där ute och om ni vill hjälpa mig med tips om hur bloggandet funkar skulle jag bli hur glad som helst.
Kramis

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0