Bödamus!!

Hejsan idag!


Idag vaknade jag redan kvart i 8 och var så pass pigg att jag till och med steg upp då.


Jag kokade lite kaffe för att piggna till det sista. :D Jag fick även internet att funka igen då det strulade igår men endast på min dator, Steve hade hur bra uppkoppling som helst medans jag inte ens kunde komma ut på internet. Tror att det krockar på nåt konstigt sätt så att det inte funkar med bådas datorer.


Vid halv elva tiden körde jag, Steve, Ola och Anne till Höganäs för att gå på marknad. Steve köpte, hör och häpna! Han köpte strumpor!!! Ett paket med olika sorters batterier. Jag köpte 5 lådor med lock för 50kr. :D Skitbra att frya in i och ha med till jobb som matlådor!!! Jag hittade inte ETT ENDA stånd med hårklämmor??? Jag var ute efter såna småklämmor men men... Får åka inom väla nån dag nu i veckan och handla det på H&M istället. Eller så får jag vänta tills nästa marknad. I juni alltså!!


Nu har vi varit hemma ett tag, jag har satt på mer kaffe och ätit lite nötter, som vi också köpte på marknaden. Steve ligger bredvid och "vilar" en stund.


Resten av dagen ser ut att bli solig men jag har inte en aning om vad som händer. Tror att Steve ska ut till garaget och fixa med bilen, (opeln). Jag är väldigt rastlös men kommer inte på något att göra. :( Kom gärna med förslag!!!


Imorron ska vi, om vädret håller i sig, grilla och jag hoppas verkligen att det blir så, är så himla sugen på flintastek eller nåt gott kött med kanske potatissalla eller nån gratäng. Mums...


Hoppas ni får en fortsatt trevlig och solig lördag. Älskar mig Stefan otroligt mycket!! <3


Kram Angelica

Efter regn kommer solsken!!

Idag har jag fått på mig ett par trosor som egentligen skulle blivit tillverkade som string för hela dagen har dom grävt sig in mellan skinkorna och det har inte alls varit skönt. Man vill ju inte "gå på stan" och "klia sig i röven" för det är ju det andra tror att man gör då ju. För er som inte vet hur detta känns kan ju prova att sätta på er ett par "vanliga" trorsor och dra in kanterna mellan skinkorna och gå runder med det ett tag! Mycket nöje!

Ja, jag erkänner att jag använder "vanliga" trorsor och jag tycker det är mycket bekvämare än string!!!


Nu har jag helg och det känns hur skönt som helst! Veckan har bara rusat iväg men jag hoppas innerligt att inte helgen springer iväg så fort så att man "hinner" vila upp sig inför nästa vecka!


Idag hände det som den "smarte" sa: Efter regn kommer solsken! Och det är underbart med solen. När den är framme blir man bara glad och fylld med energi!! Nu är det bara värmen som ska öka och vinden ska avta så har man ett helt perfekt väder! Eller vad säger ni??


Idag var det underbart att åka bussen hem. Inga unga tjejer som satt o fnittra, ingen fläckt som dönade, ingen som hade för hör volym på sin musikspelar, helt knäppt tyst!!! :D Det gillar jag, när man kan börja koppla av direkt på bussen på vägen hem!

Nu får vi se vad resten av dagen har att komma med! Ha det fint! Kram JAG

Trallalaa!!!

Sitter just nu ute i garaget och har inget att göra. Steve har redan städat här annars hade jag kunnat göra det men nu är det redan gjort.


Idag har jobbet gått fint förutom att jag glömde sätta på fläkten i morse så när jag väl började frysa så var det försent att sätta på den så jag fick snällt frysa vidare. Eller är det så att jag börjar bli sjuk, har kännt mig lite nere dom senaste dagarna men det kan vara annat också... Efter att jag hoppat av bussen tog jag Bodil ner till mitt förra jobb för att hämta papper som jag lämnat där igår för påskrift. Ja, jag kan säga mitt förra jobb eftersom jag nu fått svart på vitt att jag inte längre är anställd där, såg jag när jag kollade på papprena när jag kom hem. Inget som dom talat om personligen till mig men det behövs ju inte nu då det står på papperna. Ska bara dit en gång till för att hämta min kläder och skor bara... Satsar på att hinna det nästa vecka.


I natt har jag fått sova om man jämför med de senaste två tidigare nätterna, då jag inte sovit speciellt mycket, ena natten vaknade jag minst en gång i timmen, varför vet jag inte men jag fick inte sova iallafall. Igår natt kliade jag sönder mig själv och började blöda i hårbotten och när jag upptäckte detta drömde jag bara en massa hemska drömmar resten av natten, ja ni kan ju själva tänka er hur mycket sömn jag fått.


Imorron väntas det jobb igen, sista dagen innan det är helg, ja för mig är det oftast helg redan när jag slutar jobba på torsdagarna, det e najs!!! :D


Dom senaste dagarna har jag fått en hel del nya funderingar på saker och ting, säger dock inte exakt vad... Tex igår fick jag bara för mig att jag skulle klippa mig så det gjorde jag, helt själv. Lite kort blev det men som tur är finns det ju klämmor plus att det växer snabbt ut igen.. :D


Innan tittade jag på Andra avenyn, på nätet, kunde inte vänta tills klockan nio och det var ett jobbigt avsnitt, grät en skvätt och blev bara irriterad över att det bara går en gång i veckan.. Det skulle varit en serie som gick varje vardag, enligt mig... Den är såå bra!!!


Jag undrar hur denna helgen kommer att bli, hoppas på en varm och solig helg men mycket glädje, kanske man kommer kunna grilla och umgås med trevligt folk. På lördag är det iallafall marknad i Höganäs som vi planerat att gå på. Jag har till och med lyckats skrapa ihop lite pengar så kanske även jag kan köpa nåt fint. Skulle behöva en ny "uppsättning" strumpor då jag slängt en himla massa den senaste tiden. Hårklämmor vill jag också ha men om dom inte är billiga kan jag lika gärna köpa det på H&M. Får se vad marknaden har att erbjuda helt enkelt.


Jag har även kommit på att jag kommer på mer saker att skriva när jag sitter här ute och inte har nåt speciellt som "stör" mig. (Tv:n hemma) eller nån jobbig person som ska sitta och babbla en massa i örat. (Nämner inga namn) Nej, jag syftar inte på Steve!!!


Nu ska jag inte trötta ut era ögon mer med mina konstiga funderingar och massa strunt prat.

Ha det superfint alla. Kram JAG

Tom...

Vet inte vad jag ska skriva...

Har inte sovit så bra dom senaste 2 nätterna.. Vädret är skit, jobbet går okej men mer än så har jag inte att säga..

Ont i både kropp och hjärta...

Helgen!!!

Hejsan idag.


I fredags var en fartfylld dag hela dagen. Inte konstigt att jag somnade som en stock när jag la mig ner.


Dagen började med att jag och Evve tog bussen till väla tjugo i tio. Vi gick mest runder i början men sen tog vi en fika och efter det shoppade vi lite. Jag köpte en ny BH som verkligen inte var ett planerat köp men den kostade inte så mycket. Sen blev det värktabletter. Evve köpte ett par skor och nagellacksborttagningsmedel. Sen begav vi oss till ikea där jag dessutom fällde en tår medans Evve skrattade åt mig, inte snällt men kan hålla med henne om att det såg nog ganska roligt ut.
Jag fick köpt en ny kudde iallafall. Steve är ganska trött på att jag tar hans hela tiden men nu har jag ju en egen, likadan så nu kan jag också sova gott om nätterna. Kan ju tillägga att jag sovit som en stock i två nätter nu, kanske pga kudden. Vem vet???


När vi varit på väla i 4 timmar tog vi bussen hem till Varalöv. Där fikade vi lite med kex o kaffe. :D Sen tog jag och Evve bussen till Ängelholm där vi hämtade min Bodil och gick hem till oss. Där ställde vi Bodil och tog Snövit, (bilen) och körde till Ö&B, fick handlat lite där också sen blev det maxi. Blev inte så mycket där men det var kul iallafall!! :D


Igår var vi på middag hos svärmor och Co. Fick himla god mat sen blev det kaffe och en himla massa kakor. Mums mums...


När jag och Steve kom hem igår gick vi och la oss en stund, jag somnade på två sekunder. Vaknade ganska sent sen men men, det var skönt att sova lite...
Körde ut till garaget så att steve kunde ta bilen sen och jag åkte hem till svärmor och Co igen för att ha Bödamus!! :D Det blev kaffe, kakor, lite godis och UNO-spel. Precis som det ska vara!!! :D Hade en helt underbar lördag!!!


Idag har jag inte bestämt vad som ska hända än, har ju ingen bil så jag kan ju inte ta mig nånstans, än iallafall. Kanske jag får ta ett ryck här hemma och städa lite, det behövs men det är ju söndag så jag vill ju ha en vilodag idag men men.. Får se vad jag hittar på...


Ha det superbra alla. Kram JAG

Nu har jag helg!! :D

Godagens!!!


Idag har Bodil fått komma ut för första gången i år. Tack vare att jag var lite sen till bussen så jag passade på att nyttja henne. (Min cykel alltså!)



Nu när jag åker buss varje morgon så ser man verkligen hur naturen ser ut. Jag tycker att ALLA kommuner ska gå igenom hur mycket dom verkligen bryr sig om miljön egentligen. Det är ett jäkla gnäll på att vi förorenar naturen med diverse saker. Då vill jag säga att jag har räknat alla papperskorgar på busshålsplatserna mellan Ängeöholm och Helsingborg. Ac ca 55 busshållsplatser räknade jag MAX 5 papperskorgar!!! Är det konstigt att naturen ser ut som den gör?? Om jag äter en kladdig inplastad macka medans jag väntar på bussen så vill jag ju inte stoppa ner den kladdiga plasten i fickan eller i väskan när jag är klar!!! Plus att när vi var på Elmia i helgen så gick vi ca 1km från där vi hade parkerat bilen och inte EN ÄNDA papperskorg på denna sträckan!!! Skrämmande!!!


Nu ska jag sluta gnälla, ville bara påpeka detta!!!


Veckan har varit bra men kort. Är ledig imorron, fått jobba tre dagar denna veckan men det känns skönt att vara ledig imorron.


Ska passa på att åka till väla i tid med Evve, så hinner man titta på saker också och inte bli stressad av alla människor som är där. Hoppas ingen annan tänker som jag där bara, då blir det kanske tvärtom.


Det blir att sova ensam i natt för Steve har åkt till Kalmar idag men han kommer hem igen imorron. :D


Nu ska jag njuta av en cigg och när jag rökt klart, ska jag slänga fimpen i papperskorgen!! :D
Ha det fint alla!!

Klagomål!!!

Hejsan.


En vecka har gått sen förra uppdateringen, har haft en del och göra men nu har det lugnat ner sig lite. Har tagit mig "tid" att sätta mig ner nu.


Just nu, i detta ögonblick sitter vi och väntar på att väktare ska komma och ringa på våra grannar som inte vill öppna när man ringer på längre plus att jag uppfattade henne ganska "hotfull" sist så jag vill helst inte prata med henne igen. Kanske vi får vara med i Grannfejden nån dag. :D (Då får man ju träffa Robert Aschberg) Nej, jag skoja bara. Men det hade varit coolt. :D Man kan inte tolerera hur mycket som helst och speciellt inte när man bott grannar i snart 2 år. Man ska visa LITE respekt!!!


Igår var jag, världens bästa svärmor och svägerska och shoppade på väla och Ikea. Evve köpte nån sjal, läppglans och nåt annat. För min del blev det: Ögonskugga, laptop-skin, massagehand, mobilsmycke, strumpa och en laptop-kudde! Jag är riktigt nöjd med min kudde, kan sitta ordentligt i soffan nu utan att få ont i ryggen. Rekommenderas starkt för er som får ont i ryggen. Steve är nog nöjd med massagehanden för det är lite svårt att använda den på sig själv. :(
Svärmor fick med sig en massa saker, tex en ny matta från ikea.
Det var en underbar dag. Tack svärmor för mat och fikan!!


Idag har jag bara varit hemma och laddat ner spel till min nya mobil som jag fick av världens bästa älskling i söndags. Har även hittat ett jättegulligt tema till mobilen också.


Sen har jag broderat lite. Det blir lite fel ibland men snart får jag nog ordning på det och kommer bli mästare på det efter ett tag. :D


Ikväll var jag en runda hemma hos Svärmor och Co, tittade på lite tv, åt kanelbullar och popcorn. På vägen hem körde jag inom garaget och hämtade Steve, han hade druckit lite öl så han kunde ju inte ta sig hem på annat sätt.

 


Nu har väktarna varit här men dom körde igen och kineserna spelar fortfarande. Hoppas att dom kommer tillbaka snart för jag kommer aldrig kunna somna i detta oljudet!!! DOM skulle bara VÅGA klaga på oss nån gång när vi har fest. Då vet jag EN som blir galen.


Hoppas ni alla andra får en god natts sömn. Ha det fint. Kram JAG

Välkomna!!!

Är en tjej på 26 år. Skriver bara allmänt om mig och mitt liv. Kommentera gärna något efter att du läst. Enjoy!! :D

RSS 2.0